De første billeder af Motorola Razr lækket

motorola-razr-foldbare-telefon
For ikke så længesiden, var Motorola kongen af high-end telefoner, da de lancerede Motorola Razr, som på det tidspunkt var en af de første telefoner, der blev produceret med de bedste materialer markedet kunne tilbyde. Siden da er meget vand løbet i smartphone-bækken. Nu ser det ud til, at Motorola er klar til at gøre comeback med genoplivelsen af Razr, men med et moderne twist.


Hvis du har fulgt rygterne den seneste tid, har du måske hørt, at Motorola kunne være på vej til at genoplive Razr på ny, bortset fra at den i 2019k læder vil vil have en foldbar skærm. Takket være et foto, som deles af Evan Blass, har vi nu en idé om, hvad vi kan forvente. Som du kan se på billedet ovenfor, vil smarttelefonen have en lignende design som den første Razr, bortset fra at indersiden i stedet for to separate skærme har en enkelt foldbar skærm.

motorola-razr-foldbare-smartphone.png

razr-foldbare-telefon-motorola.png


Dette er en skarp kontrast til de telefoner, der er annonceret af Samsung og Huawei, som begge har smartphones, der kan omdannes til en tablet. Motorolas tilgang er imidlertid anderledes, og vi er ikke sikre på, hvordan de planlægger at sælge deres design til masserne. Det er dog stadig en interessant idé.


Kilde & Image credit:

Evan Blass