Facebook integrerer Messenger med Instagram

IG logo
Tidligt sidste år lovede Facebook, at de ville skabe en samlet backend til alle sine messaging-platforme. Messenger, direkte Instagram-beskeder og WhatsApp skal alle være hvad Facebook omtaler som ” interoperable”, så du behøver ikke at bekymre dig om, hvilken Facebook-app du skal bruge til hvilke af dine kontakter. Det ser ud til, at virksomheden gør sig klar til at gøre disse tværplatformechats til virkelighed, da de er begyndt at distribuere en popup på Instagram, der annoncerer en Messenger-integration.

Som The Verge rapporterer, dukker en besked i øjeblikket hos mange, der reklamerer for en "New Way to Message on Instagram" herunder et nyt look, emojis og en ” swipe-to-reply” funktionalitet.

Selvom selve redesignet allerede viser sig at være kontroversielt, er den mest markante ændring den, som Facebook nævner sidst: "Chat med venner, der bruger Facebook." Det betyder, at du i fremtiden sandsynligvis ikke behøver at installere Facebo,ok Messenger på din telefon, hvis du foretrækker Instagram.

Med udgangspunkt i en hurtig Twitter-søgning er den nye chat-funktion allerede på vej internationalt farvand, idet spanske, koreanske og engelske popups dukker op på Android og iOS. Messenger-integrationen ser ud til at være aktiveret på serversiden, men flere medier omtaler, at den ikke er fuldt funktionsdygtig endnu. Mange mennesker rapporterer, at selvom det visuelle er ændret, kan Facebook-brugere stadig ikke nås via Instagram. Det forbliver også uklart, hvilke konsekvenser for privatlivets fred den nye integration har, da ikke alle vil have deres DM'er fusioneret med deres Facebook-chats.


Source & Image credit:

IG, Facebook