Facebook Portal tilføjer Netflix og Zoom

Facebook Portal TV zoom Netflix
Som et resultat af videokonferencer er blevet en livsstil for mange, og online filmstreaming blev den foretrukne underholdning under coronavirus-lockdowns, tilføjer Facebook nu disse kategorier til sine 'Portal' smarte skærme. I et officielt blogindlæg tirsdag forklarede virksomheden, at de bringer en række nye funktioner og feature til, herunder support til Netflix og Zoom.

Netflix vil være tilgængelig på Portal TV i alle lande, hvor enheden sælges, og tjenesten er tilgængelig. Når funktionen rulles ud globalt, skal brugerne blot åbne Netflix-appen og logge ind på deres konto for at streame film på Portal TV. Hvad angår Zoom, er den populære app til videokonference nu tilgængelig på Portal, Portal Mini og Portal + i alle regioner, hvor Portal sælges.

Netflix introducerer også en ny fjernbetjening, der har one-touch-knapper til Prime Video, Facebook Watch og Netflix, hvilket gør det nemmere at åbne de populære apps. Derudover udvider virksomheden også Story Time-biblioteket til børn, og tilføjer muligheden for at kontrollere AR-effekter i Photo Booth ved hjælp af kommandoen 'Hey Portal'.

Endelig er 'Hey Portal' ud over engelsk nu også tilgængelig på spansk og flere sprog kommer løbende til. Brugere kan også bruge fransk, spansk, italiensk og engelsk som on-screen tekst på Portal.


Source & Image credit:

Facebook