Flere detaljer om Windows 10 version 1909 afsløret

Windows-10-desktop-opdatering-oktober-2019
Windows 10 version 1909 (kodenavnet 19H2) var senest programsat til et tidsspænd mellem 2. oktober og 8. oktober, men nu ser det ud til, at opdateringen vil blive lanceret senere i denne måned.


Windows 10 version 1909, som er en mindre funktionsopdatering til Windows 10, kunne meget vel ende med først at komme på markedet ved udgangen af næste uge. Når en RTM candidate er afsluttet, vil den blive skubbet ud til alle testere i programmet Release Preview Ring of Windows Insider program.

Den offentlige udrulning af Windows 10 19H2 opdatering kunne begynde så tidligt som den sidste uge i oktober eller begyndelsen af november. Det er meget sandsynligt, at opdateringen lander i slutningen af oktober, og udrulningen ikke skubbes til november, medmindre der opdages en kritisk fejl.

Det er også værd at nævne, at Windows 10 version 1909 (oktober 2019 opdatering) vil lande som en regelmæssig kumulativ opdatering sammenlignet med Windows 10. maj 2019 opdatering, der var en opdatering i fuld størrelse.

Mens Windows 10 19H2 ikke er en stor frigivelse, kommer det med nogle eftertragtede forbedringer. For eksempel har Microsoft arbejdet med ”foretrukne cores optimering” for at øge ydeevnen på især Intel drevne pc'er, og batteriets levetid kan også forbedres efter installering af denne opdatering.


Ud over ydelsesforbedringer leveres opdateringen også væsentlige forbedringer til notifikationer. For eksempel vil Microsoft vise dig billeder, der hjælper dig med at forstå, hvad “notification banners” og “notifications in action center” optionerne betyder.

Tilsvarende er Action Center er blevet opdateret med knappen "Administrer underretninger", så du behøver ikke at åbne appen Indstillinger og navigere til denne bestemte indstilling under grundlæggende konfigurationer.


Kilde & Image credit:
Microsoft

Vores partnere