Her er den nye Windows 10 startmenu

ny startmenu windows 10 tweakdk
Windows 10 blev frigivet den 29. juli 2015 under sin nye Windows as a Service (WaaS) model. Når man ser tilbage på de sidste 5 år, føles det som om virksomheden har været mere fokuseret på at tackle de (uendelige mange) problemer i Windows 10, end på at bringe nye funktioner til overfladen. Det er dog sket nu med officiel fremvisning af Windows 10’s nye startmenu.

Selvom vi har modtaget en del nye funktioner gennem årene, har tingene visuelt set været få og med langt imellem. De sidste par måneder har dog indikeret, at vi snart præsenteres for en forbedret Windows 10 startmenu.

Rygterne begyndte, da Microsoft påbegyndte testen af Windows 10X, en variant af Windows 10 designet til enheder med dobbelt skærm. Det er dog løbende blevet bekræftet, at Microsoft også udforsker en moderne take på startmenuen til Windows 10 og potentielt bevæger sig væk fra Live Tiles (hvilket er ironisk i betragtning af Apples seneste besættelse af omtalte).

windows-10-start-menu juni.jpg

windows-10-start-menu-ny-juni 26.jpg

Microsoft delte tidligere på året nogle screenshots, der afslørede både de mørke og lyse designs i denne nye Windows 10 startmenu.

Nu er dette muligvis ikke en drastisk designændring (som Microsoft normalt undgår i betragtning af sin forretnings- / uddannelses-brugerdatabase), men det tilbyder små forbedringer af det aktuelle design af startmenuen i Windows 10. Det nye design bringer Fluent Design-æstetik til startmenuen.

juni-windows-10-start-menu.jpg

windows-10-start-menu-pride.jpg

Microsoft ikke delt informationer om, hvornår de frigiver dette redesign.

Lad os høre fra jer. Kan I lide det?
Source & Image credit:

Microsoft