Mangler du USB 3.0 porte: Her er løsningen

51z1I5J2fFL._AC_SY355_intro
Uanset om det omhandler opladningsenheder, overførsel af fotos eller tilslutning af perifere enheder, vil brugen af en USB-port komme på tale. Din computer eller laptop leveres kun med et vist antal indbyggede porte, som hurtigt fyldes op af alt fra tastaturer, mus, headsets, printere med videre, og hvad gør du så? I denne guides tager vi et kig på nogle af mulighederne for at udvide antallet af USB 3.0 porte


Er du af typen, der har brug for mange USB-porte, vil laptops og stationære hurtigt komme til kort. Heldigvis findes der USB-hubs, der har til opgave at øge antallet at porte. Her er vores bud på seks af de bedste USB-hubs på markedet.


Det mobile løsning

Anker slank USB 3.0 hub

Denne designmæssige slanke hub, kræver ikke en ekstern strømkilde; du tilslutter blot den til en USB-port på din computer eller laptop, og så er USB-hubben klar til brug. Med fire USB 3.0 porte på fronten får du adgang til 5 Gbps dataoverførselshastigheder, der holder alle dine downloads og uploads på øverste hylde.

512Vua1otlL._AC_SY450_.jpg

Kan findes via Amazon til omkring $ 10.

Til den krævende

Anker USB 3.0 hub

Anker 10 port hub har ikke mindre end syv USB 3.0 dataporte, der tilbyder overførselshastigheder på 5 Gbps, så alle dine forbindelser er superhurtige. Anker 10 port hub har også tre dedikerede porte til opladning, alle klassificeret til 2,1 ampere, hvilket holder dine yndlingsenheder fyldt med strøm-juice. Hvis du leder efter en mindre transportabel USB-hub til hjemmekontoret, er Anker 10-ports hubben sandsynligvis blandt de bedste muligheder på markedet.

51KD4Fv4DTL._AC_SX466_.jpg

Set til en pris omkring 43 dollars hos Amazon.


Fokus på dataporte

Anker AH321 hub

Ligesom Ankers andre 10 port USB-hubs, får du med Anker AH321 masser af porte til dette formål, skønt kun én er dedikeret til opladning. Hvis du har brug for en masse dataporte, og er ligeglad med at tænde dine eksterne enheder, har denne de samme 5 Gbps dataoverførselshastigheder som Anker USB 3.0 hubben. Den ene opladningsport, vil også kunne levere 2,4 ampere strøm.

anker 10 port usb3.0.JPG

Anker AH321 hubben er prissat til 53 dollars hos Amazon

 

USB hub med Ethernet

TeckNet 3 port hub med RJ45

Er du ofte på farten, kan en laptop med mangel på en ethernet-port hurtig blive en party-stopper. Især, hvis du skal opholde dig på lokationer, hvor Wi-Fi er en by i Rusland.

Her kommer TeckNet 3 port hubben med RJ45-stik ind på scenen som en kærkommen ven. TeckNet 3 hubben har tre 5Gbps USB 3.0 porte øverst, samt en RJ45 Ethernet port på hubbens forside/ende.

51z1I5J2fFL._AC_SY355_.jpg

Set til $ 19 hos Amazon

 

Opladning på farten til Onkel Rejsende Mack

Sabrent 10 port USB 3.0 hub

Denne hub har syv USB-A 3.0 porte til dataoverførsel og tre til 60W opladning, og hver port har en afbryder til at aktivering og deaktivering individuelt. Her får man overførselshastigheder på op til 5 Gbps, opladning af dine enheder, og indikationer om, hvilke porte der bruges takket være LED-strømindikatorerne.

81Ta-WfALRL._AC_SX466_.jpg

Set til 38 dollars hos Amazon


 Individuelle kontakter med i pakken

Sabrent 4-port USB 3.0 hub

Hvis du gerne vil have individuelle strømafbrydere og LED-indikatorer på din næste USB 3.0 hub, men ikke har brug for ti porte, så har Sabrent også en mindre hub med de samme funktioner. De fire USB-A porte leverer overførselshastigheder på op til 5 Gbps, og over hver port er en trykknapkontakt omringet af et blåt LED-lys. Du får ikke opladningsmuligheder, men denne model er lille nok til at passe ned i lommen.

Sabrent 4-port USB 3.0 hub.JPG

Set til $ 10 hos Amazon.


Konklusionen må være…

Ovenstående USB-hubs har alle noget at byde ind med på hver deres måde. Skulle vi prikke en bestemt ud af de seks ovenstående USB 3.0 hubs, så vil valget gå til Anker 10-port hubben, der inkluderer tre opladningsporte. Du får overførselshastigheder på 5 Gbps og tre porte, der er klassificeret til 2,1 ampere opladning, og hubben passer nemt på dit skrivebord som et midtvejspunkt mellem hub og dockingstation.


Image credit:

Anker, Sabrent, TeckNet