Microsoft Edge har fået nyt logo

AjyYr8oiZwBtBMJBuxprkE-970-80
I hvad der kunne tyde på at være et forsøg på at slette Explorer historikken af negativ karakter, har Microsoft valgt at sende et nyt logo efter deres Edge browser.


En ny browser fortjener et nyt logo, og Microsoft har afsløret en radikalt opdateret designstil, der skal gå hånd i hånd sammen med den nye Chromium-baserede version af Microsoft Edge.

Det indikerer stadig et ”E”, men det opdaterede ikon er langt fra det Internet Explorer-esque-logo, som den originale Microsoft Edge bruger.

Mens den nye browser faktisk stadig er i beta, har Microsoft forklaret, at Edge browseren er tæt på en endelig version, og den bør erstatte den eksisterende version af Edge i den nærmeste fremtid.

Den nye og forbedrede Edge browser er bygget op fra bunden - ved hjælp af det samme Chromium-fundament som Google Chrome - for at være mere tiltalende for både slutbrugere og webudviklere.

Det nye logo blev imidlertid ikke afsløret på en konventionel måde - det var skjult bag en række gåder og teasers, der blev sendt på nettet af Microsoft-ansatte.

I slutningen af det digitale spor var et online surfespil, der, når det var afsluttet, afslørede det stilfulde ikon. Det ændrer i det mindste fra det sædvanlige blogindlæg eller pressemeddelelse, og det ser ud til at antyde, at den nye Edge næsten er klar til en fuld lancering.

Microsoft har haft travlt med at genopfriske en masse logoer i de sidste par måneder, fra Office ikonerne til de centrale Windows 10-apps, så det giver mening at Edge ville følge efter.


Kilde & Image credit:

Microsoft