Mozilla frigiver ny VPN tjeneste

vpn tjeneste modzilla
Ny Mozilla VPN-service meldes tilgængelig i Storbritannien og fem andre lande og med informationer om flere områder løbende støder til. Mozilla er blevet den seneste online-gigant til at træde ind på VPN-markedet efter at have afsløret lanceringen af sin egen VPN-service.

Den nye Mozilla VPN vil oprindeligt være tilgængelig i fem lande - Storbritannien, USA, Canada, Singapore, Malaysia og New Zealand - og tilbyde, hvad virksomheden siger, er "kompromisløs sikkerhed".

VPN-løsningen koster $ 4,99 pr. måned uden krævende langsigtede kontrakter og en 30 dages tilbagebetalingsgaranti og fungerer på tværs af Windows og Android-enheder med en iOS-version i værkerne.Mozilla VPN

Mozilla omtaler, at deres VPN-løsning skiller sig ud fra mængden på grund af den tillid, som deres kunder allerede har fra at bruge deres Firefox-browser.

Modzilla vpn.JPG

"In a world where unpredictability has become the “new normal,” we know that it’s more important than ever for you to feel safe, and for you to know that what you do online is your own business”, skriver virksomheden i en blog post, der annoncerer nyheden.

Mozilla VPN er baseret på "moderne og optimeret teknologi", nemlig WireGuard-protokollens 4.000 kodelinjer, hvilket gør tjenesten minimeret i format sammenlignet med ældre protokoller, der bruges af andre VPN-tjenesteudbydere, hvilket betyder en hurtigere browsingoplevelse for brugerne.

Virksomheden bemærker, at deres VPN-service ikke opbevarer brugerdatalogfiler uden tilladelse som en del af dets databeskyttelsesprincipper, som det siger, at tjenesten kun kan fokusere på de oplysninger, der er nødvendige for at holde brugerne tilsluttet.

Mozilla omtaler, at de heller ikke vil samarbejde med tredjepartsanalytiske platforme, der muligvis vil hijacke brugerdata for at tracke din færden online, hvilket øger den anonymitet, som mange VPN-brugere ønsker.

Virksomheden har arbejdet på Mozilla VPN i nogen tid, hvor tjenesten oprindeligt startede ud som en browserudvidelse kaldet Firefox Private Network.


 Source & Image credit:

Mozilla