Nu kan du downloade macOS Big Sur: Sådan gør du

macOS big sur public beta
Apple har udgivet den første public beta til macOS Big Sur, den næste version af opdateringen til Mac operativsystemet. Det er den første beta tilgængelig for alle, der tilmelder sig beta-softwareprogrammet gratis på Apples websted.

Det nye look i Big Sur bærer præg af, at hente designinspiration fra iOS's udseende og feel med nye ikoner, større elementer og ændringer til UI og menuer. Men tilføjelser som Control Center, telefon-widgets og mobillignende tapeter peger alle på den mere ensartede tilgang, som Apple tager her.

Som udgangspunkt, er det altid forbundet en vis risici med installering af beta-software, og vi anbefaler du træder varsomt med at installerer på en Mac med alle dine vigtige arbejdsopgaver, da beta-software ofte er ensbetydende med forventelige bugs.

Skulle fristelsen alligevel være for stor, bør du tage en fuld sikkerhedskopi af din maskine, før du gør det, så du kan vende tilbage til macOS Catalina, hvis problemerne tårner sig op.Du kan tilmelde dig Big Sur public beta, hvis du har en af nedenstående kompatible Mac computere:

- MacBook modeller fra tidlig 2015 eller senere

- MacBook Air modeller fra 2013 eller senere

- MacBook Pro modeller fra 2013 eller senere

- Mac mini modeller fra 2014 eller senere

- iMac modeller fra 2014 eller senere

- iMac Pro (alle modeller)

- Mac Pro modeller fra 2013 eller senere


Her kan du tilmelde dig Big Sur public beta


Source & Image credit:

Apple, 9to5mac

Vores partnere