NVIDIA på vej mod deres største opkøb nogensinde

ARM solgt til nvidia
Mens NVIDIA udvikler deres egne Tegra-chipsæt, har virksomheden ikke været så aktiv på denne front sammenlignet med andre såsom Apple, Samsung eller Qualcomm. Ifølge en rapport fra Bloomberg er NVIDIA tilsyneladende ved at færdiggøre de sidste forhandlinger om potentielt at købe Arm Holdings fra Softbank. Dette kategoriseret som Deal Of A Lifetime.

Det blev rapporteret tidligere i juli, at Softbank legede med tanken om at sælge Arm Holdings, og at NVIDIA var en af de virksomheder, der havde fremsat et bud. Mens vi forestiller os, at mange virksomheder er interesseret i at overtage virksomheden, hævder rapporten, at NVIDIA kunne være et skridt foran alle andre i processen om at lande en aftale.

Flere medier har stillet spørgsmålstegn ved, om Arm Holdings ville være den rigtige pasform til NVIDIA. Når NVIDIA og Softbank til enighed, kunne NVIDIA iscenesætte et comeback i semiconductor branchen med pomp og pragt, og det ville også gøre dette til den største aftale til dato, hvor det er blevet estimeret, at Arm Holdings 'børsnotering kunne have en værdi lydende på $ 44 milliarder dollars.

Tidligere rygter gik på, at Apple ville overtager Arm Holdings, især med virksomheden, der planlægger at lave deres egne custom chipsæt til deres Mac computere, men det ser ud til, at Apple tilsyneladende ikke var interesseret, da de ikke mente det passede ind i deres forretningsstruktur, plus der ville også ville skabes for meget opmærksom, hvis et firma på størrelse med Apple skulle erhverve Arm Holdings.


Source & Image credit:

NVIDIA, Sofbank