Ny Firefox til Android frigivet [APK Download]

v80 firefox
Mozilla har arbejdet på at sin redesigne Firefox baseret på en næsten fuldstændigt omskrevet kode i godt et år og har faktisk allerede offentliggjort opdateringen til den stabile kanal. Men på trods af at den er tilgængelige via Play Store, for nogle få brugere, er langt de fleste Firefox til Android-brugere stadig på version 68, som blev frigivet tilbage i 2019.

Mozilla er i fuld sving med at rulle den opdaterede Firefox browser ud til flere. Producenten advarer dog om, at alle udvidelser kan mistet i opdateringsprocessen, da den redesignet browser ikke helt understøtter alle plugins endnu.

Du har stadig kun adgang til et lille udvalg af udvidelser i starten, nemlig uBlock Origin, Dark Reader, HTTPS Everywhere, Privacy Badger, NoScript Security Suite, Decentraleyes, Søgning efter billede, YouTube High Definition og Privacy Possum. I det mindste lover Mozilla, at dette snart vil ændre sig, "We’re continuously working on offering more add-on choice in the future that will seamlessly fit into Firefox for Android."

Vi har ikke helt dannet os et overblik over ændringer sammenlignet med v68. Vi får en helt nyt UI med brugervalgbar top og bund bjælker samt dark mode understøttelse, og der er forbedringer af privatlivets fred i form af tredjeparts cookie og indholdsblokering, og masser af optimeringer, der skulle gøre det nemt at surfe på nettet.

Den helt nye Firefox begynder sin udrulning i Europa (Tyskland, Frankrig og Storbritannien for at være specifik) den 25. august. Dine brugsdata som browsningshistorik og bogmærker minus udvidelser migreres automatisk, men hvis du konfigurerer en hovedadgangskode, skal du først deaktivere den for at bevare dine gemte logins.Source & Image credit:

Modzilla