Nyt Windows 10 build ændrer måden vi kommunikerer

microsoft-logo printerfejl
Microsoft frigav det nye Insider Preview Build 20206 med nogle nye interessante funktioner i kommunikationsområdet. Efter at have annonceret den specielle emoji-tast forbedrer Microsoft nu Emoji Picker og touch-tastaturet.

Microsoft har annonceret det nye Insider Preview Build 20206, og denne gang er det ikke kun en halv-fesen opdatering. Softwaregiganten inkorporerede nogle Windows 10X-funktioner, som skal hjælpe os med at kommunikere hurtigere og mere effektivt.

Den første funktion, der blev forbedret, er Emoji Picker, og det giver mening med den specielle emoji-tast, der forventes, at blive en fast del af de næste Microsoft-tastaturer.



Hvad er de nye kommunikationsfunktioner i Windows 10?

1. Emoji Picker

Emoji Picker var også til stede i de seneste Insider-builds, men Microsoft har givet denne funktion en overhaling.

Til at begynde med forbedrede de designet for at tilpasse sig virksomhedens Fluent Design-konceptet.

En anden vigtig forbedring er det indbyggede søgefelt, der hjælper dig med at finde de rigtige emojier hurtigere. Og det inkluderer også animerede GIF'er, der opdateres løbende.

Vi har gemt det bedste til sidst, en konvergens mellem input og udklipsholderhistorik:

” We are bringing input and clipboard history together into a single experience. You can still press WIN + V to go straight to clipboard history, but now you can also access it by switching to the Clipboard category after pressing WIN + [.] or WIN + [;].”


2. Stemmeindtastning

Den nye funktion kaldet stemmeindtasting er, hvad Microsoft kalder, en forbedret version af Windows-Diktering. Her har Microsoft trimmet funktionen med automatisk tegnsætning og en opdateret back-end.

Med ankomsten af Insider Preview Build 20206, kan du aktivere stemmeindtastingsfunktionen ved at trykke på Windows-tasten + H eller trykke på mikrofonknappen, hvis du bruger et berøringstastatur.

Sådan ser stemmeindtasting-appen ud, hvis du bruger et hardwaretastatur:

Voice typing preview build windows 10 20206.JPG

Og sådan ser det ud, hvis du bruger et touch-tastatur:

stemmetype-app build 20206 Windows 10.JPG

Source: Microsoft


Du kan også prøve en af stemmeunderstøttede kommandoer fra Microsoft. Dem finder du HER


3. Berøringstastaturforbedring

Touch-tastaturet har fået et forbedret design, nye tastetrykanimationer og lyde, en mere simplificeret startmenu og alle de andre funktioner, der er nævnt ovenfor fra Emoji Picker og stemmeindtasting.

touch keyboard windows 10 build 20206.JPGSource: Microsoft

Det nye touch-tastatur er ikke eksklusivt til touch-enheder, du kan bruge det på enhver pc, men du bliver nødt til at aktivere knappen.

Højreklik på proceslinjen, og vælg Vis berørings tastaturknap i menuen. Tastaturknappen vises nederst til højre på skærmen, og hvis du klikker på den, kan du bruge den.

Og igen sparer vi det bedste til sidst, fordi det nye touch-tastatur har en ny funktion. Du vil være i stand til at skubbe fingeren over mellemrumstasten for at flytte markøren.

touch keyboard windows 10 build.JPG

Source: Microsoft

Det er en stor hjælp for folk, der ønsker at redigere teksten, mens de skriver.

Vi minder dig om, at disse funktioner kun er tilgængelige på nuværende tidspunkt for Windows Insiders og kun for en udvalgt gruppe af dem for den sags skyld.

Hvad synes du om de nye forbedringer? Efterlad dine tanker i kommentarfeltet nedenfor.


Source:& Image credit:

Microsoft