Windows 10 opdatering giver også lydproblemer

aHR0cDovL21lZGlhLmJlc3RvZm1pY3JvLmNvbS82LzAvODQwMDI0L29yaWdpbmFsL3dpbmRvd3MtcHJldmlldy1idWlsZC0xODkwOC5qcGc=
Klagerne over den seneste Windows 10 opdatering er ikke slut endnu. Opdatering nederst.

Microsoft frigav opdateringen den 10. september, og den 12. september startede horden af negative tilbagemeldinger fra brugerne, at opdateringen ikke havde løst problemerne med Windows Desktop Search, som den specifikt blev lanceret for at løse. Windows Latest opdagede kort efter, at mange har ligeledes havde klaget over opdatering KB4515384, der forårsager problemer med lyd.

Disse problemer ser ud til at variere fra person til person. Nogle hævdede, at KB4515384 opdateringen nulstillede alle deres lydindstillinger, andre, at den førte til afspilningsproblemer, mens de spillede spil. Her til dukkede der klager op, som gik på opdateringen forårsager problemer med støjniveauet. Lydproblemerne er heller ikke de eneste problemer med KB4515384 opdateringen. Flere hævder, at Screenshots og Snips har fået orange farvetone.

Microsoft anerkendte flere af disse problemer i sin supportdokumentation. Den orange farve på Screenshots og Snips er blevet markeret "Løst - Ekstern", mens de tidligere rapporterede problemer med Windows Desktop Search blev markeret "Anerkendt." Der er intet noteret om lydproblemerne endnu, men da det tog et par dage, før Windows Desktop Search problemer blev påpeget, er det næppe en overraskelse.

Disse fortsatte problemer gør det sværere end nogensinde at overbevise folk om, at det er besværet værd at holde Windows 10 ajour. Opdateringer har gentagne gange forårsaget ydelsesproblemer, ødelagte features og ellers gjort oplevelsen værre i stedet for bedre. Da de indeholder sikkerhedsopgraderinger, er det dog brugerne, der skal vælge mellem at forsvare deres systemer eller nyde dem.

Sådan løser du problemet

Flere brugere melder om, at ændring af Windows 10s lydindstillinger, så kvaliteten er på 16-bit (CD), løste nogle af deres problemer.

Andre måtte afinstallere KB4515384 opdateringen helt. Sådan fjerner du en Windows 10 opdatering:

- Vælg knappen Start, og vælg Indstillinger  > Opdatering og sikkerhed   > Windows Update    > Vis opdateringsoversigt  > Fjern opdateringer.

- Vælg den opdatering, du vil fjerne, og vælg derefter Fjern.

Vi fraråder, at du fjerner installerede opdateringer. Hvis du skal fjerne en opdatering, men du kan gøre det i opdateringsoversigten.Efter artiklens frigivelse, har Windows Latest opdateret hændelsesloggen med en bekræftelse via Microsoft med hensyn til lydproblemerne.

According to our tests, you can also address this glitch by changing audio quality to 16 bit:

Open Sound Settings from Windows Search or taskbar.

On Sound Settings, select Sound Control Panel under the Related Settings section.

Right-click the audio device and open Properties.

Switch to Advanced tab and change audio quality to 16 bit (DVD quality).

Click on OK and changes will be applied.

Læs mere HER


Kilde & Image credit:
Microsoft, Windows Desktop Search