Windows 10: Snart kan du åbne apps som browserfane

439px-Microsoft_logo.svg (1) (1) (1) (1)
Tilbage i 2018 annoncerede Microsoft en ny Windows 10-funktion kaldet ”Sets” for at udviske koblingen mellem desktop-apps og websider. Set er basalt set faner/tabs for File Explorer, Office og enhver anden app i Windows 10, så du hurtigt kunne åbne flere apps i det samme vindue. Nu kan funktionen meget vel være på vej til Windows 10.


Ideen bag Sets er ret simpel - at organisere dit arbejde bedre. Med Sets kunne Windows 10 give brugerne mulighed for at organisere deres apps, dokumenter, browsersession og opgaver i et fanebladsvindue frem for åbne browser-vinduer. 

I alle versioner af Windows kan du kun åbne en app i et vindue (en container), men Sets er designet med henblik på at tilføje faner i windows-containere.

Set ville have gjort det muligt for brugere at gruppere apps, websteder og anden information under faner. For eksempel ville Sets have givet brugere mulighed for at åbne flere faner med File Explorer i det samme vindue, så du for eksempel hurtigt kunne finde og sammenligne en fil. Du kan også tilføje Notepad til fanen File Explorer og notere oplysningerne.

Windows 10 Sets-funktion skulle være debuteret tilbage i 2018, men Microsoft stoppede angiveligt med at udvikle funktionen da Sets ikke helt formåede at sende budskabet ud over rampen hos beta testere.


Vores partnere