Zoom understøtter nu to-faktor godkendelse

zoom tilføjer to-faktor gokendelse
Zoom har endelig frigivet to-faktor godkendelse (2FA) til sin webklient såvel som desktop- og mobilapps. Med flere og flere mennesker, der bruger Zoom til videoopkald, kommer den ekstra sikkerhedsforanstaltning som et fantastisk tiltag for alle Zoom-brugere.

Efter at Zoom eksploderede i popularitet under Covid-19, blev den stærkt kritiseret for sine sikkerhedsmangler. Mange brugere, der forlod deres konferencer usikre, blev ofre for "zoom-bombning", som dækker over, at få dit videoopkald hijacked af en tilfældig person.

Zoom tilbød 2FA tidligere, men det var kun tilgængeligt på Zoom's webklient. I et indlæg på Zooms blog annoncerede platformen 2FA for gratis og betalte konti på tværs af alle platforme.

Zoom giver dig to muligheder for at modtage dine engangsgodkendelseskoder. Du kan enten vælge at bruge en tredjepartsgodkendelsesapp, såsom Google Authenticator, eller du kan få Zoom til at sende dig en engangskode via SMS eller et telefonopkald.Sådan aktiverer du 2FA i Zoom

Hvis du vil drage fordel af dette ekstra lag af sikkerhed, skal du starte med at få adgang til din konto fra Zooms webportal.

Klik på din profil i øverste højre hjørne af skærmen, og scroll ned, indtil du ser en indstilling, "Two-factor Authentication - To-faktor godkendelse."

Når du har valgt, skal du trykke på Opsætning for at forbinde dit telefonnummer eller din app til Zoom. Næste gang du logger ind på Zoom, skal du bekræfte din identitet ved hjælp af en app eller ved at indtaste en kode fra en tekst eller et opkald.

Zoom bliver sikrere at bruge

Det er betryggende at vide, at Zoom træffer foranstaltninger for at sikre sin videoopkaldsplatform. Tilføjelse af support til 2FA er et skridt i den rigtige retning, især når så mange mennesker bruger tjenesten til at arbejde hjemmefra eller deltage i onlineundervisning.

Med det sagt, kan kombination af 2FA med de andre måder, du kan sikre dine Zoom-opkald, hjælpe med at mindske dine chancer for et sikkerhedsbrud betydeligt.