Duft af rummet: NASA frigiver rum-parfume

parfume nasa
En ting de fleste af os jordboere måske ikke er klar over, er at det ydre rum lugter. Eller rettere sagt, at rumdragter og interiøret i rumfærger og stationer er det, der lugter. Uanset hvad, takket være en Kickstarter-kampagne, kan du nu selv komme til opleve denne lugt.

For over et årti siden udviklede NASA-kemikere en duft, der efterligner "lugten af rummet" for at give astronauterne et snert af kosmos, før de forlod Jordens atmosfære.

Nu har virksomheden Eau de Space fået hænderne i netop denne duft, og du kan bestille så meget du vil gennem deres Kickstarter-kampagne. Dermed kan du nu dufte/lugte af rummet, uden at du behøver at forlade Jorden.

nasa rum parfume.JPG

NASA-astronauten Tony Antonelli forklarer, at rummet lugter “strong and unique” i modsætning til noget, han nogensinde har lugtet på Jorden. Ifølge Eau de Space har andre beskrevet lugten som “seared steak, raspberries, and rum,” kombineret med røget og bitter. Intet jeg personligt ville forbinde med det ydre rum. Og dufter hindbær og rom dårligt?

source: ive landed


Source & Image credit

Engadget

Vores partnere