Røde Tesla shorts gik som varmt brød

Røde_Tesla_shorts_går_som_varmt_brød
Chefen bag Tesla - Elon Musk, satte et par røde Tesla shorts til salg på virksomhedens webshop, og i løbet af ingen tid var de udsolgt.

Hvad der egentlig var ment som lidt af en joke, endte med at blive en stor salgssucces.


Søndag tweetede Elon Musk ud, at der var blevet sat et par røde Tesla-shorts til salg på virksomhedens hjemmeside til en pris på præcis 69.420 dollars. Tweetet skabte så meget tumult på hjemmesiden, at den endte med at crashe i en kort stund.

Elon Musk havde nemlig tidligere joket med at lave et par shorts, for at gøre grin med dem der har satset penge på, at Tesla mistede værdi.


Hvad var så specielt ved shortsene?

Prisen på 69.420 dollars, siges at være en hentydning til Elon Musks tidligere overvejelse, om at købe alle selskabets aktier (samt tage Tesla af børsen) til en pris på 420 dollars per aktie. Ydermere kunne 420 også have relation til Musks "stunt" på showet "The Joe Rogan Experience", tilbage i 2018.

Tesla shortsene var kun tilgængelig i farven "satin red" med teksten "S3XY" på bagsiden, hvilket hentyder til de fire modelnumre på virksomhedens biler.

Beskrivelsen for shortsene på Teslas website lyder:

"Celebrate summer with Tesla Short Shorts. Run like the wind or entertain like Liberace with our red satin and gold trim design. Relax poolside or lounge indoors year-round with our limited-edition Tesla Short Shorts, featuring our signature Tesla logo in front with “S3XY” across the back. Enjoy exceptional comfort from the closing bell."

Selvom prisen lå i den lidt høje ende for et par shorts, holdte det ikke folk tilbage, og efter kort tid var der kun størrelse XL tilbage. I skrivende stund er shorts'ene helt udsolgt, og de ser ikke umiddelbart ud til at lande igen på shoppen, ligesom tidligere "limited edition" mechandise fra Tesla heller ikke gjorde.


Tesla røde satin shorts.jpg


Billeder og kilde: Tesla

Vores partnere