Razer Leviathan Mini

Vi har igen i dag, en superspændende anmeldelse klar til Jer, da Razer endnu engang tilbage hos os på redaktionen. Denne gang præsenterer Razer os for deres spændende Bluetooth højtaler, Leviathan Mini. Leviathan Mini er baseret på Leviathan højtaleren, og er et monster i en sød og lille indpakning. Læs med for at få vores bedømmelse.

Vanen tro, kommer Razers Leviathan Mini i en indpakning, der ikke stiller én i tvivl om at vi har at gøre med et Razer produkt. Razer Leviathan Mini kommer i en lækker indpakning. Mere om det senere.

 

tweak_dk_razer_banner_576px

 

tweak_dk_razer_leviathan_ mini_34

 

Lad os starte med at tage et kig på indpakningen. Vanen tro, kommer den i de klassiske sorte og grønne farver. Det ser godt ud og præsenterer Leviathan Mini godt.

 

 

Åbner vi op for kassen Leviathan kommer i, bliver vi først og fremmest mødt af selve højtaleren, som nærmest bliver fremvist på en piedestal. Selve højtaleren er beskyttet af memoryfoam i kassen.

 

 

Under højtaleren finder vi tilbehøret, som i Leviathan Minis tilfælde gælder minijack kabel, USB til microUSB kabel, oplader, samt en taske til at transportere højtaleren i.

 

tweak_dk_razer_leviathan_ mini_48

 

Ser vi på det vi er her for, nemlig selvehøjtaleren, er det ved første øjekast, en stilren højtaler, med et meget enkelt design, i en flot sort finish. På forsiden og bagsiden af højtaleren er der højttaler grills. På forsiden findes Razer logoet, så man altid ved hvordan den skal vende, og bagsiden er helt clean. 

 

 

På toppen findes er der tre knapper, som man kan styre volumen, samt pairing med enheder. På den ene side af højtalerne finder vi on/off knappen og Bluetooth knappen. På den anden side, finder vi at lille NFC ikon, som kan tappes fot at parre til højtaleren.

 

 

 

tweak_dk_razer_leviathan_ mini_42

 

Og sidst men ikke mindst, finder vi under bunden en solid gummifod, som sørger for at Leviathan mini står godt, hævet en lille smule op fra det underlag den nu skal stå på.

 

Razers nye Bluetooth højtaler hedder mini, og det med god grund. Den har en lille størrelse, men den kommer til gengæld med stor lyd.

 

Leviathan mini har den samme form og design, som den lidt ældre og større Leviathan. Den bruger også det samme overflademateriale, nemlig kulfiber.

 

Målene på Leviathan Mini er sølle 54mm x 185mm x 55mm. Dertil har Leviathan Mini en kampvægt på 538 gram, som ikke lyder af meget, men højtaleren føles meget solid og af god kvalitet, når man samler den op.

 

 

I modsætning til sin storebror, har Leviathan Mini ”kun” to 45mm drivers, og en passiv radiator på bagsiden. Til at indkapsle hele herligheden, er der en flot sort finish hele vejen rundt.

 

 

Leviathan Minis fysiske udfoldninger:

På toppen af højtaleren er der kun tre knapper. Razer har valgt at holde en enkelt og stilfuldt design. De to knapper styrer lydstyrken, mens den sidste knap styrer sync med din telefon, tablet eller computer. Derudover kan sync knappen også bruges til at parre Leviathan Mini med endnu Leviathan Mini, men dette er dog ikke noget vi har testet.

 

Bevæger vi os om på siderne af bæstet, finder vi Power og Bluetooth knapperne, samt en 3,5mm AUX indgang, og en microUSB port, som selvfølgelig bruges til at oplade batteriet.

 

Til at runde af med, er der under bunden en rektangulær gummibase, som gør at Leviathan Mini står godt plantet, hvor end du vil have den placeret. Der er ikke risiko for at den vipper, eller at en eller flere af gummiføderne falder af, med denne løsning.

 

Alt i alt, er det et flot og gennemført design som Razer byder på, med Leviathan Mini.

 

tweak_dk_razer_leviathan_ mini_37