Bang & Olufsen lancerer Beoconnect Core

BeoConnect Core
Bang & Olufsen lancerer i dag Beoconnect Core – en ny streamingboks, der forvandler klassiske Bang & Olufsen-højttalere til et trådløst højttalersystem.

Bang & Olufsen lancerer i dag Beoconnect Core – en ny streamingboks, der forvandler klassiske Bang & Olufsen-højttalere til et trådløst højttalersystem. Med Beoconnect Core kan brugerne ubesværet streame musik fra deres yndlingsapp til Bang & Olufsen-højttalere, tilslutte deres Bang & Olufsen-pladespiller eller musiksystem til Bang & Olufsen- højttalere samt tilslutte Bang & Olufsen-højttalere til ethvert tv for at få medrivende filmøjeblikke. Dette kan lade sig gøre selv med produkter, der er mere end 30 år gamle.

Skærmbillede 2024-03-14 100121.jpg

"Vores mål er at skabe produkter, der kan holde hele livet, og Beoconnect Core er en vigtig tilføjelse til vores produktudbud, der gør det muligt for os at leve op til vores løfte om lang levetid for vores produkter. Beoconnect Core forbinder vores fortid med fremtiden og leveres med vores udskiftelige Mozart-streamingmodul, som nemt kan opgraderes til den nyeste teknologi," siger Michael Henriksson, vicepresident for produktmarketing hos Bang & Olufsen og fortsætter: "Det betyder, at de produkter, som vores kunder elsker, kan bruges i mange år fremover og blive ved med at skabe mindeværdige øjeblikke."

Beoconnect Core er designet ud fra cradle-to-cradle-principperne og er et eksempel på Bang & Olufsens arbejde med at forlænge levetiden for deres produkter. Gennem simpel opgradering, varig mulighed for servicering samt det udskiftelige Mozart-streamingmodul sikres det, at Bang & Olufsens produkter kan bringes med ind i fremtiden ved hjælp af den nyeste teknologi.

Skærmbillede 2024-03-14 100145.jpg

Beoconnect Core giver flere tilslutningsmuligheder såsom Powerlink og USB, der er optimeret til højttalerne Beolab 50 og Beolab 90 og line-in til pladespillere og andre kilder. Derudover gør Beoconnect Core det muligt at tilslutte Bang & Olufsen-højttalere til tredjepartsskærme med HDMI eARC, så brugerne kan opleve medrivende filmøjeblikke, som forstærkes med Bang & Olufsens lydkvalitet.

Med en let kurvet, perleblæst aluminiumsbase der er lavet til at absorbere varme, og et ikke-ledende cover, der sikrer fuld gennemsigtighed for antennen, er Beoconnect Cores slanke og kompakte design lavet til at passe ind i ethvert rum. Desuden kan Beoconnect Core installeres i Beosound Shape ved hjælp af et beslag, der kan kobles til en Beosound Shape-flise.

Vores partnere