Fifine A6 Ampligame Microphone

USB MICROPHONE AMPLIGAME Mount A6 Shock Pop FIFINE Filter Cardioid Tap-to-mute
Fifine microphone har ladet os teste en af deres eksterne mikrofoner, for at se hvordan den klare sig. Der er blevet sparret på vægten og prisen, ved siden af det medfølger der som standard popfilter og shock mount med. Vi tager et nærmere kig på om det også betyder der er sparet på teknologien eller om den lille lette mikrofon kan følge med, når der skal tales.

Inden vi kaster os ud i selve testen, skal vi have et kig på specifikationerne af Fifine A6 Ampligame Microphone

Specifikationer Fifine A6 Ampligame Microphone

 • Pickup Pattern: Kardioid
 • Resolution: 16-bit
 • Sample Rate: 44,1kHz
 • Frequency Response: 60 – 18000Hz
 • Sensitivity: -40dB
 • Max SPL: -
 • Signal to noise Ratio: 70dB
 • USB-A til USB-C
 • Knapper: Gain, mute.

Rundt om Fifine A6 Ampligame Microphone

Fifine A6 Ampligame er en lille mikrofon, som skal gøre det nemt for brugeren. Lige meget om du streame, podcaste eller bare ønsker en ekstern mikrofon når du gamer online. Der er ingen software til, hvilket gør det er det rene ”plug and play”. 

Mount Filter USB FIFINE MICROPHONE AMPLIGAME Tap-to-mute Pop Shock Cardioid A6.JPG

Med i pakken får vi som sagt en masse med. Hvor mange andre vil have du skal tilkøbe ekstra tilbehør, kommer meget af det med her. Udover selve mikrofonen medfølger en USB-A USB-C ledning, popfilter, en bordstander og nogle manualer, monteret på selve mikrofonen har vi en shock mount. 

Pop Filter Tap-to-mute FIFINE MICROPHONE Shock A6 Cardioid USB AMPLIGAME Mount.JPG

Fifine A6 Ampligame er lille i størrelsen, i forhold til andre mikrofoner som har været forbi til test. Den er i mat sort. Der gemmer sig ikke noget logo på mikrofonen, hvilket gør den meget diskret. På toppen sidder knappen integreret til at kunne mute mikrofonen, og i bunden er der en skrueknap til at kunne indstille gain. 

Filter MICROPHONE Cardioid A6 Pop Tap-to-mute Shock AMPLIGAME USB FIFINE Mount.JPG

På bagsiden har Fifine A6 Ampligame indgang til USB-C for at kunne forbinde computeren. 

MICROPHONE Mount USB Pop Filter Cardioid Shock A6 AMPLIGAME FIFINE Tap-to-mute.JPG

Det medfølgende kabel er USB-A til USB-C, hvilket er fint taget betragtning det ikke virker som Fifines high end produkt, men mere mainstream. Ledningen har en god længde, og kan sagtens blive monteret på en mikrofonarm, og stadig kunne komme ned til computeren. 

USB MICROPHONE A6 Pop Mount AMPLIGAME Shock Cardioid FIFINE Filter Tap-to-mute.JPG

Testen

Som tidligere nævnt er der intet behov for software. Det kan både være godt og skidt, men ved mikrofonen er blevet gjort så simpel, så er det kun at sætte den til, også sikre at din computer vælger den som standard mikrofon. Det nødvendige kan indstilles på selve mikrofonen i form af gain, og inden testen blev lavet, var jeg inde i lydindstillinger for at sikre mig gain var skruet nok op, til at den kunne høre mig. Hvilket resulterede i 100% gain, før jeg var sikker på lyden kom helt igennem. 

Lydtest 

Pris

Jeg har kunne finde Fifine A6 Ampligame med et prisskilt på 389,- DKK i soft, hvilket må siges at være langt under mange andre mikrofoner som har været forbi her. 

Pop Cardioid USB Tap-to-mute MICROPHONE AMPLIGAME FIFINE Filter Mount A6 Shock.png

Hvis du vil læse mere om Fifine A6 Ampligame, kan du klikke på banneret. 

Konklusion

Vi er kommet til slutningen af testen på Fifine A6 Ampligame. En mikrofon som nok vil gøre en del skeptiske i forhold til navnet er lidt ukendt herhjemme i Danmark og prisen er utrolig stærk. Så hvis vi starter med prisen, så koster den halvdelen af, hvad mange af de mikrofoner som har været til test her, og resultatet er rigtig godt. Som det kan høres i lydtesten, går stemmen klart igennem, der er ingen baggrundsstøj, selv med en gain på 100%. 

Mikrofonen er lille i størrelsen, og på papiret kunne det godt ligne Fifine holder igen, men det fungerede stadig fornuftigt, og jeg følte ikke jeg gik på kompromis med lyden den leverede. Selvom det kan være en fordel at have software til at kunne justere på indstillingerne på mikrofonen, havde jeg intet behov for det her. Sammensætningen af mikrofonen fungerede og jeg oplevede ikke den opfangede støj eller andre lyde i baggrunden. 

Vi har selvfølgelig været lidt inde over det, men prisen som lyder på 389 kroner, er en rigtig god pris, og det gør også at slutter testen af med at give 10 ud af 10 + Safe buy. Dette er en mikrofon som jeg oplever levere mere end hvad du betaler for. Både i form af du får både shock mount og pop filter med, men også kvaliteten på lyden. 

Pros

 • Fint design
 • Nem opsætning
 • Knap til Gain
 • Knap til mute
 • Ingen behov for software
 • Pris
 • God lyd

Cons

 • Intet nævneværdigt 

Score: 10 + Safe buy

USB MICROPHONE AMPLIGAME Mount A6 Shock Pop FIFINE Filter Cardioid Tap-to-mute.JPG


Vores partnere