Nye detaljer omkring Sonos Bluetooth-højtaler lækket

Sonos_Move_portable_speaker_leak
Nye detaljer vedrørende en rygtet transportabel Sonos-højtaler er dukket op, herunder produktbilleder og navnet - Sonos Move.


I sidste uge skrev vi om en netop lækket Sonos højtaler, der efter sigende kommer til at blive Sonos første transportable Bluetooth-højtaler.
Nu er der i mellemtiden dukket nyt op omkring denne højtaler, forud for Sonos' event d. 26-27 august, hvor højtaleren sandsynligvis vil blive lanceret.

Ifølge den tyske side WinFuture, er navnet på den kommende højtaler "Sonos Move", hvor de desuden også har fået fat i officielle marketing-billeder.
På billederne kan vi se at højtaleren har et indbygget håndtag bagpå. hvilket gør det let at flytte højtaleren. Størrelsen på Sonos Move, skulle være en tand større en Sonos Play1/One. Bagsiden af højtaleren byder på en tænd/sluk knap, efterfulgt af en knap, hvor man skifte imellem Bluetooth og Wi-Fi, afhængig af hvad der passer en bedst, i en given situation. Herunder finder vi en USB-C port, hvor højtaleren kan oplades igennem. Sonos Move kan desuden også dockes i opladnings-stationen, igennem de to kontakter i bunden.

Sonos_Move_portable_speaker_front_and_back_leak.jpg


Sonos Move er desuden rygtet til at komme med følgende features:

- Amazon Alexa, Google Assistant og Apple AirPlay 2 support - dog kun over Wi-Fi

- Sonos Move virker fuldt ud med andre Sonos højtalere over Wi-Fi (en LED batteri-indikator på toppen, vil desuden vise hvor meget strøm der er tilbage på højtaleren, også i Sonos app'en)

- Første højtaler i Sonos'-lineup der vil understøtte "Auto Trueplay", hvilket tilpasser lyden til rummet, ved hjælp af de indbyggede mikrofoner.

Selvom intet er bekræftet af Sonos, ser lækket lovende ud.
Vi må dog vente til d 26-27 august, for at få et endeligt svar på, hvorvidt denne Sonos Move højtaler bliver til en realitet.

Sonos_Move_portable_speaker_leak2.jpg


Billeder og kilder: Winfuture, The Verge, Techradar