IKEA vil sætte gang i festen med lyd og lys

IKEA_Frekvens_vil_sætte_gang_i_festen_med_lyd_og_lys
Ikea er snart klar til at lancere deres nye særkollektion - Frekvens, sammen med svenske Teenage Engineering. Kollektion består blandt andet af trådløse højtalere og tilhørende LED-lys, som sammen skal være med til at sparke gang i festen.


Ikeas samarbejde med det svenske kreative kolektiv, Teenage Enginering har resulteret i en ny kollektion kaldet ”Frekvens”. Teenage Engineering ligger i Stockholm, og består af teknikere og programmører, der elsker elektronik og at lave musik.
 

Frekvens kollektionen

Særkollektionen Frekvens lander i Ikeas varehuse d. 7 februar, og kernen af denne kollektion består af trådløse højtalere, samt LED-lys og LED-spots. Derudover byder kollektion også på en masse andet til festen, eksempelvis krus, bakker, borde og barstole.

“Kollektionen er enkel, sjov og munter. Bliv din egen ”roadie” derhjemme. Installer dit eget lydsystem og lysshow. Du kan lynhurtigt sætte det op og gøre klar til fest. Det gør dig garanteret populær.” Udtaler Jesper Kouthoofd, Head of Design og grundlægger af Teenage Engineering.

IKEA_Frekvens_LED_vil_sætte_gang_i_festen_med_lyd_og_lys.jpg


Frekvens højtalere

Den mindste trådløse højtalere i Frekvens kollektionen, måler blot 6x10 cm og koster 199 kroner. Tager vi et trin op, har vi den mellemste højtaler i serien, som måler 10x20 cm og fås i sort/gul eller sort/rød med en batteritid på op til 10 timer – prisen er 599 kroner. I toppen finder vi det største sæt, der består af en højtaler og en subwoofer, prisen her ligger på 1199 kroner.
Højtalerne forbindes via Bluetooth eller 3,5mm jack.

“Vi glæder os til at præsentere FREKVENS for mennesker over hele verden. Det er en sjov kollektion, som du nemt kan tilpasse, så den matcher dit behov. Den ser superflot ud og lyder fantastisk – og er den perfekte grund til at holde en fest.” Forklarer Michael Nikolic, Creative Design Leader, IKEA of Sweden

IKEA_Frekvens_subwoofer.jpg

Frekvens kollektionen kan købes i Ikea fra d. 7 februar.
Du kan se alle varerne i kollektionen her: Ikea Frekvens.


Kilde: Ikea, Engadget