CRYORIG C7 mini CPU køler

Så er CRYORIG tilbage hos Tweak.dk med endnu en køler. Denne køler er så lille, at den fylder det samme som en Intel standardkøler; den er bare bedre og har heatpipes. Læs anmeldelsen her, om dette er din næste køler til dit setup.

Vi har før anmeldt kølere fra CRYORIG, og nu har De bedt os kigge på en mere for dem. Det er deres C7 køler, som er ekstremt lille og kompakt. Men tag ikke fejl af størrelsen, for denne køler er kompatibel med alle nyere CPU sokler og tilbyder features som hele 4 heatpipes. Og det til trods for at den ikke fylder mere end en standard køler fra Intel.

 

CRYORIG logo

 

 

Lad os tage hul på kassen.

 

 

 

Denne køler er ekstremt lille, og alligevel har den hele 4 heatpipes. Den måler så lidt som 97 mm x 97 mm og er kun 47 mm høj, hvilket sjovt nok er den samme størrelse som bundkortproducenterne anbefaler holdes frit til kølere; det såkaldte footprint til CPU kølere. Højden er vel og mærke inklusiv blæseren, hvilket er ret imponerende hvis du spørger mig. Trods den lille størrelse, er den alligevel nomineret til en TDP på imponerende 100 Watt. Ganske flot, men nu vi se i benchmarken, hvor langt det rækker.

 

 

Tager vi et kig på bunden af køleren, kan man se, at beslaget kan justeres. Det har 3 huller til selve pinden der skal gå igennem bundkortet, og ekstra huller til at skubbe holderne ind og ud i forhold til selve køleren. Nemt og lige til.

 

 

Blæseren på toppen, er en speciel blæser med specielt beslag, hvilket så betyder at man desværre ikke umiddelbart kan skifte blæseren til en anden; det er lidt ærgerligt. Kablet fra blæseren er sleeved med et fint net sleeve, og som man kan se, er det en PWM blæser, da den har 4 polet stik på. Blæseren kører med 600-2500 RPM og har et støjniveau på 30 dBA som maksimum.