LIAN LI GA II Trinity Performance 360

STACK DOUBLE II FAN AIO 360mm EXTREME LIAN LI Galahad DESIGN LCP Trinity cooler COOLING PRE-INSTALLED Performance
Det er vidst første gang vi har fået besøg af LIAN LI og deres køling. Heldigvis har de ikke holdt sig tilbage, og har valgt at sende en af de store, nemlig GA II Trinity Performance 360. En AIO køler, hvor LIAN LI har tænkt over detaljerne, og hvor ydelsen er blevet sat i sit højeste. Vi lader den komme på testbænken, for at se hvordan den klare sig.

Inden vi skal have kigget nærmere på GA II Trinity Performance 360, jeg har fundet specifikationerne fra LIANS LI’s hjemmeside. 

De tekniske Specifikationer:

 • Intel Socket: 115X, 1200, 1700
 • AMD Socket: AM4, AM5
 • Fan Size: 120 mm x 120 mm x 28 mm
 • Fan Speed (100%): 3000 rpm
 • Noise Level (100%): 39.9 dBA
 • Pump speed (rpm): 4200 rpm
 • Tube length (mm): 385mm
 • Size & Weight radiator
  • (H x W x D) 396 x 130 x 32
  • – kg

Rundt om LIAN LI GA II Trinity Performance 360

LIAN LI GA II Trinity Performance 360 er en AIO vandkøler, hvor pumpen er gjort større, for at levere bedre køling, sammen med blæsere som kan følge med den ydelse. Derfor fylder GA II Trinity Performance 360 også en smule mere når vi kigger på tykkelsen. 

LCP Performance FAN LI DOUBLE COOLING Galahad EXTREME II AIO Trinity 360mm DESIGN cooler PRE-INSTALLED LIAN STACK.JPG

Tager vi et kig på tilbehøret som følger med, så får vi det nødvendige til at kunne montere på de mest gængse Intel og AMD systemer. Der medfølger også udstyr til at skifte øverste del af pumpehovedet, hvis du ønsker andet design, samt kabler til at kunne forbinde det hele til computeren.

II PRE-INSTALLED DESIGN LCP FAN COOLING LI EXTREME 360mm STACK DOUBLE Galahad cooler Performance LIAN Trinity AIO.JPG

Med GA II Trinity Performance 360 medfølger tre 120mm højt ydende LCP blæsere, som fra start er daisy chained for kun at have et enkelt kabel som skal monteres til bundkortet. Blæserne er 28mm tykke og er udstyret med kobberskjoldleje for at sikre stabilitet og lavt støjniveau under høj ydelse. De kan køre op til 3000 rpm og ved hjælp af bios kan du bruge PWM funktionen, til at justere hastigheden ud fra temperaturen. Det er også muligt at indstille dem via en kontakt som er monteret på blæserne. De har et air pressure på 6.99mm/H2O og CFM på 108.29.

LI AIO FAN cooler II STACK LCP LIAN 360mm PRE-INSTALLED EXTREME DOUBLE Trinity Galahad COOLING Performance DESIGN.JPG

Pumpehovedet er udstyret med kobber på basen, for at kunne køle bedst muligt, den har fået skabt en lige gennemstrøm igennem pumpehovedet, for at optimere kølingen.

Trinity cooler Performance STACK AIO DESIGN COOLING PRE-INSTALLED LI LIAN FAN 360mm Galahad DOUBLE EXTREME II LCP.JPG

STACK LIAN Galahad FAN LCP Performance 360mm COOLING EXTREME cooler LI PRE-INSTALLED DESIGN AIO DOUBLE Trinity II.JPG

Montering

Da jeg skal montere på Intel, er det nemt ved det medfølgende udstyr og intet skal skiftes på pumpehovedet. Skruerne skal dog justeres ud fra hvilket socket på Intel den skal monteres, da LGA1700, kræver skruerne kommer helt ud. Det er nemt at montere, og med GA II Trinity Performance 360 har de valgt at lave et system, hvor gevindet sidder på pumpehovedet, og skruerne på bagpladen som skal side på bundkortet. 

Performance Galahad STACK II COOLING EXTREME Trinity 360mm AIO cooler LI DESIGN LCP PRE-INSTALLED DOUBLE LIAN FAN.JPG

Galahad LIAN EXTREME Performance FAN DESIGN II Trinity PRE-INSTALLED cooler STACK LI AIO LCP 360mm COOLING DOUBLE.JPG

Testen – Brugen og Ydelsen

Testsystem

 • MSI MEG Z690 Unify
 • Intel I7 12900K 
 • MSI Nvidia RTX 2080 Ti 
 • 32 GB HyperX Fury DDR5 5200 MHz CL36
 • Samsung 970 EVO 500 GB SSD

Testsoftware

 • Cinebench (Benchmark)
 • HWinfo64 (Overvågning)

Procedure

Testen er sat op således, at vi først varmer systemet op med Cinebench i 5 minutter. Derefter køre den videre i 10 minutter hvor vi måler gennemsnitstemperaturen i HWiNFO64. Vi trækker så endeligt rumtemperaturen på det givne tidspunkt fra og lander på en deltatemperatur for at give så neutralt et billede som muligt. Blæserne bliver sat til at køre fuld hastighed, så man får et billede af den maksimale køle-ydelse med den belastning vi nu giver den. Det skulle give et reelt billede af hvor meget man kan spænde på de forskellige kølere, og om de kan tage mere eller mindre end hvad vi giver den. 

**Efter at have fulgt lidt op på I9 12900K og varme generering har jeg valgt at slå Hyper-Threading fra, for at give køleren mulighed for at vise hvad den kan, fremfor CPU’en presser den til sit maksimum. Alle test i fremtiden vil køre sådan her.

Målingerne: 

Rumtemperatur: ~ 26 grader


Blæserhastighed: ~ 3000 RPM

Vi starter testen med at varme systemet stille op i idle. Det giver et resultat på 1 grader i delta temperatur. Det er en flot start, og det laveste indtil videre.  

Trinity EXTREME PRE-INSTALLED LI LIAN cooler 360mm II STACK LCP DOUBLE FAN AIO Galahad DESIGN COOLING Performance.png

Går vi videre til den mest afgørende del af testen, så har vi haft GA II Trinity Performance 360 i gang, den formår at komme med et resultat på 43 grader i delta temperatur. Igen et flot resultat, og igen det laveste som er set.   

LCP EXTREME AIO Performance DOUBLE LIAN cooler LI Trinity II Galahad FAN 360mm DESIGN PRE-INSTALLED STACK COOLING.png

Støjniveau

II FAN COOLING Performance EXTREME PRE-INSTALLED Trinity cooler LCP DESIGN DOUBLE LI AIO Galahad 360mm LIAN STACK.jpg

Vores støjmålinger er foretaget med en UNI-T UT353 dB måler. Målingerne er foretaget i et “real world” setup og altså ikke i et lydkammer. Ydre påvirkninger er naturligvis forsøgt reduceret så meget som muligt men er som sagt ikke foretaget i den et lydkammer. Vores målinger skal derfor mest af alt tages som generel indikator og ikke en videnskabelig måling. De tjener primært som sammenligningsgrundlag på tværs af testede produkter, der altid testes under så sammenlignelige forhold som muligt. 

PRE-INSTALLED AIO STACK COOLING DOUBLE cooler DESIGN LI LIAN II Performance Trinity Galahad 360mm FAN LCP EXTREME.png

Pris

Jeg har kunne finde GA II Trinity Performance 360 til en pris på 1211,- DKK. Hvilket ligger den fint i midten i markedet for tilsvarende produkter. 

LIAN DOUBLE Performance AIO PRE-INSTALLED Galahad EXTREME 360mm Trinity cooler DESIGN COOLING II LCP LI STACK FAN.png Ønsker du at finde flere oplysninger omkring GA II Trinity Performance 360 fra LIAN LI kan du klikke på banneret. 

Konklusion

Vi er kommet til afslutningen på GA II Trinity Performance 360. En køler som virkelig har formået at presse temperaturen ned under testen. Den har alligevel formået at skabe en difference på 3 grader til nummer to, selvom det lyder af lidt, så skal der meget til for at vi ser de store forskelle, og specielt ved kølere som har de samme vilkår. 

Selve designet er meget neutralt, men den adskiller sig dog stadig i pumpehovedet, som kommer med flot RGB lys, og mulighed for at ændre på coveret, hvis du ikke ønsker der skal stå LIAN LI. Ved siden af det så har de brugt daisy chain, hvilket vi kun kan håbe flere vil gøre brug af. Det skaber færre kabler som skal findes plads til, og det giver et pænere look i computeren. Selve funktionen omkring at kunne justere RPM på blæserne ved en kontakt, er jeg dog lidt skeptisk omkring, da jeg personligt hellere vil styre det hele igennem BIOS. 

Prisen er fornuftigt sat, og selvom vi kommer over 1000 kroner, så er det stadig en fair pris, hvor de fleste nok vil opveje pris kontra ydelse.

Når vi dog kommer til støj, så vil jeg ikke mene LIAN LI har opnået en ”lydløs” eller stille oplevelse. For der er ingen tvivl om når de køre 100%, som de gjorde under testen, så kan det godt mærkes ved den høje hastighed på blæserne, som generere en del støj. 

Udover det, så er det ikke sikkert køleren er for alle. For dimensionerne er gjort lidt større, hvilket også betyder den hurtigt kan kræve et kabinet med god plads. 

Jeg slutter testen af med at give GA II Trinity Performance 360 fra LIAN LI en score på 9 ud af 10 med ”Great Product” Award. Selvom den larmer, så kommer vi ikke uden om at den også leverede en ydelse, som var markant bedre end de andre. 

Pros

 • Nem at montere
 • Flot RGB i pumpehovedet
 • Daisy chain
 • Pris
 • Ydelse

Cons

 • Støjniveau
 • Større end andre 360mm

Score: 9+ Great Product

STACK DOUBLE II FAN AIO 360mm EXTREME LIAN LI Galahad DESIGN LCP Trinity cooler COOLING PRE-INSTALLED Performance.JPG

Vores partnere