Nye produkter fra ARCTIC

ARCTIC MX Cleaner and S4028 fan
ARCTIC, en førende producent af støjsvage pc-kølere og komponenter, har annonceret lanceringen af ​​tre nye produkter: S4028-6K og S4028-15K 40 mm serverblæsere og MX Cleaner servietter.

Serverblæsere.

Med udgivelsen af deres nye S4028-6K og S4028-15K serverblæsere, bringer ARCTIC deres køleekspertise til servermarkedet. ARCTICs produkter er velkendte for deres ydeevne, effektivitet og lange levetid, og disse blæsere er ingen undtagelse.

ARCTIC S4028 Server Farm.jpg

De små 40 mm blæsere er ideelle til 1U-servere og som erstatningsblæsere til netværks- og lagerenheder (routere, switche, NAS osv.) Derudover gør deres kompakte dimensioner dem også velegnede til brug i mini-pc'er, 3D-printere og andre små enheder som kræver køling. 

Hver ventilator har et særligt bredt hastighedsområde, der kan styres via enten PWM eller spænding. Med et maksimalt omdrejningstal på 15000 omdrejninger i minuttet og en lav installationsdybde på 28 mm er S4028-15K en af de stærkeste 12V 40mm serverblæsere, der findes. S4028-6K giver med sine 6000 max RPM en god balance mellem køleydelse og moderat støjniveau.

ARCTIC S4028 Fan.jpg

Hver ventilator variant er velegnet som både radiator- og kabinetventilator, og på grund af lave motortemperaturer, har de begge en lang levetid.

ARCTIC yder 6 års garanti på begge produkter.


Udvidelse af MX-produktlinjen.

ARCTICs MX Cleaner servietter er en praktisk løsning fjernelse af rester fra termisk pasta fra CPU'er, GPU'er, kølerbaser og andre hardwarekomponenter. 

ARCTIC MX Cleaner Box.jpg

MX Cleaner-servietter er fugtet med et limonen-baseret, alkoholfrit opløsningsmiddel,  der er specielt formuleret til rengøring af termisk pasta. Limonen er et naturligt stof, der stammer fra skrællen af citrusfrugter, og består af et mikrofint cellulosemateriale, der ikke ridser overflader. 

Dette gør at MX Cleaner-servietter er yderst skånsomme for overfladen, og gør dem ideelle til brugere og serviceteknikere der regelmæssigt foretager udskiftning af kølere i diverse systemer.

MX Cleaner servietter kommer i en æske med 40 individuelt forseglede servietter.

Vores partnere