6-årige YouTuber køber hus til 8 millioner dollars

boram
Takket være moderne teknologi behøver det at tjene penge ikke længere være begrænset til mere ”traditionelle” job.


Teknologien har banet vejen for alternative former for nye karrieremuligheder, såsom at være en YouTuber, hvor vi efterhånden har set utallige eksempler på profiler, der skaber økonomisk succes ved at være YouTuber.

Et ret unikt eksempel er den 6-årige koreansk YouTuber ved navn Boram, der efter sigende har tjent nok penge til at købe et hjem til en værdi af 8 millioner dollars, et tal, som de fleste af os aldrig kommer i nærheden af. Hjemmet, hun købte, er lokaliseret i Gangnam, forstaden i Seoul, som er kendt for at være et af landets rigeste kvarterer.

På trods af hendes økonomiske succes har YouTuberen imidlertid været under en vis kontrovers, eller rettere sagt har hendes forældre. Der har klager indgivet til NGO Save the Children, hvor mange tilsyneladende har udtrykt bekymring over, at Borams forældre drager fordel af deres barn, mens der også klages over noget af indholdet på hendes kanal, som de føler kunne have en dårlig indflydelse på andre børn.

Når det er sagt, er konceptet om børne YouTube stjerne ikke ligefrem breaking news. Tilbage i 2018 lykkedes det en 7-årige YouTuber ved navn Ryan. at nå på toppen af Forbes liste over de højst betalte YouTubers, hvor det blev almen kendt, at hans kanal havde skabt ham en formue på $ 11 millioner.


Kilde & Billeder
Boram