Apple sænker Apple TV+ streaming kvaliteten i EU

apple tv +
I sidste uge kom det frem, at både Netflix og YouTube havde reduceret streamingkvaliteten i Europa for at lette presset på internetudbydere på grund af den øgede efterspørgsel der hovedsageligt skyldes virusudbruddet. Apple har nu gjort det samme med Apple TV +.


Apple TV + indhold er normalt tilgængeligt i 4K- og HD-formater. Ifølge 9 til 5 Mac vil Apple nu reducere kvaliteten til så lavt som 670 pixels, og også streaming bliver kraftigt komprimeret.

Dette vil uden tvivl resultere i en mærkbar forskel, især på store tv-apparater med en størrelse på 40 tommer og derover. Her vil kvaliteten være betydeligt anderledes end hvad Apple normalt streamer i.

Med en øget efterspørgsel efter streaming på grund af de forskellige lockdowns mange lande er ramt af, har virksomhederne været nødt til at reducere streamingkvaliteten for at sikre, at alle forbliver tilsluttet i denne vanskelige tid. Der vil være mere pres på Internettet, da langt de fleste skoler i EU er lukket nu, og, forhåbentlig vil internetudbydere være i stand til at klare efterspørgslen.


Source & Image credit:

9to5mac, Apple