Google lancerer ny Wi-Fi løsning

google nyt wifi med hæjtaler og stemmestyring
Google lancerer wifi-løsning med indbygget højttaler og stemmestyring. I dag lancerer Google sit nye og opgraderede mesh-routersystem Nest Wifi, som foruden at give en hurtig og stabil trådløs internetforbindelse har indbygget Google Assistent. Og så har den et enkelt og minimalistisk design, som nemt kan placeres rundt om i hjemmet og sikre stærkt signal i alle rum.


Wifi-systemer er traditionelt noget, man gemmer væk bag planter, krukker, sofaer eller i skabe. Og det går ud over ydelsen, for routerens placering er vigtig for en hurtig og stabil forbindelse i hjemmet. Når routeren bliver gemt væk i fx skabe, kan signalet blive blokeret og reduceret med op til 50 procent. 

Men fra i dag vil mange opleve, at de kan stille wifi-punkterne fremme i det åbne og dermed forbedre hjemmets trådløse internet. Designet har nemlig fået en overhaling i den nye version af Google Nest Wifi, som er i butikkerne fra i dag. 

Bag sit minimalistiske ydre, som er lavet af 45 procent genbrugsmaterialer, gemmer sig en af markedets bedste mesh-routere, der giver 25 procent bedre dækning samt hurtigere hastighed end forgængeren Google Wifi. 

"Mange routere er ofte decideret grimme, og derfor bliver de gemt længst mulig væk og risikerer at skabe en dårlig forbindelse. Med den nye Nest Wifi har vi forsøgt at skabe nogle punkter, som man med fordel kan have stående fremme i stuen. Det forbinder hjemmet og giver en bedre forbindelse med mere fart. Og det skader jo ikke, at man samtidig kan bruge den som højttaler og stemmeassistent", siger Jesper Vangkilde, kommunikationschef for Google i Danmark.

CaptureOneCatalog9763_Comp_R01.jpg


Et del af det smarte hjem

De mange smarthome-enheder, som kan gøre hverdagen nemmere, er godt i gang med at flytte ind i vores hjem, og de kræver en stabil wifi-forbindelse med god båndbredde. Ved at forbinde Google Nest Wifi til et Nest Wifi-punkt kan man få trådløs dækning på op til 210 kvadratmeter og håndtere op til 200 forbundne smarthome-enheder. Rækkevidden kan øges betydeligt, hvis man kobler flere wifi-punkter på netværket.

Et Nest Wifi-punkt har samme funktionalitet som Googles stemmestyrede højtaler Google Nest Mini. Det vil sige, at brugeren får en indbygget Google Assistent med i mesh-netværket.

Nest Design 18 (1)

google lancerer wifi løsning med højtaler og stemmestyring

 Det hele kontrolleres via Google Home-appen, hvor man kan teste wifi-signalets styrke og styre internetforbindelsen på alle hjemmets enheder. Du kan skrue op for signalet til udvalgte enheder eller bestemme, hvornår den trådløse forbindelse skal sættes på pause på dine børns tablets. I appen kan man også blokere adgangen til specifikke hjemmesider.

Priser:

Google Nest Wifi router: 1390 dkk

Google Nest Wifi punkt: 1290 dkk

2-pak: 1 Google Nest Wifi router +  1  Google Nest Wifi punkt: 2090 dkk

3-pak: 1 Google Nest Wifi router +  2  Google Nest Wifi punkter: 2790 dkk 

Farve: Hvid

Hastighed: 802.11a/b/g/n/ac 2.4 GHz/5 GHz simultaneous dual-band
Forbindelser: Dual Gigabit Ethernet-porte
Funktioner: Advanced security chip, privatlivskontrol, Nest Wifi-punkt med Google Assistent
Rækkevidde (op til):

1 Nest Wifi: 120 m2

1 Nest Point 90 m2 ekstra

1 Nest Wifi + 1 Nest Point: 210 m2

1 Nest Wifi + 2 Nest Point: 300 m2