Synology: Ny RackStation serie og HAT5300 diske

RackStation-serie og HAT5300 harddiske pressemeddelelse tweakdk
Synology Inc. afslørede i dag den næste generation af RackStation-enheder, der understøtter de meget succesfulde løsninger til backup, virtualiseringslager, overvågning og fjernarbejde. Synology annoncerede også lanceringen af HAT5300-serien med harddiske med høj ydeevne til større virksomheder, der er specielt udviklet til Synology-installationer.

2U RS3621RPxs og Rs3621xs+ med 12 bays og 3U RS4021xs+ med 16 bays er designet til SMV'er, der kræver allround-lager med høj ydeevne. Synologys nyeste enheder skaber en pålidelig platform til datatunge anvendelse som f.eks. backup i stor skala, ISCSi SAN-lager, lokale samarbejdsløsninger og videoovervågningsløsninger.

"Disse enheder i xs- og xs+-serien er meget alsidige enheder med høj kapacitet til SMV'er og større virksomheder," siger Julien Chen, Product Manager hos Synology Inc. 

"Deres indbyggede redundante effekt og Intel® Xeon®-processorer gør dem ideelle til håndtering af vigtige data i programmer som f.eks. videoovervågning i stor skala, virksomhedsfilservere, backupopgaver, softwarepakker til kontorproduktivitet og som omkostningseffektivt virtualiseringslager", tilføjer Chen.


Væsentligt øget ydeevne

Alle tre enheder giver væsentligt øget ydeevne sammenlignet med tidligere generationer af enhederne.1 RS3621RPxs leverer 68 % højere vilkårlig læse-IOPS end forgængeren, RS3621xs+ 50 % højere og RS4021xs+ 21 % højere.

Aggregated 10 GbE ISCSI 4K IOPS Synology RackSerie Synology januar 2021 tweakdk.JPG

Source: Synology

Desuden indeholder både RS3621xs+ og RS4021xs+ hver to indbyggede 10 GbE-porte, der giver hurtigere omgående tilslutning.


Tilpas til dine specifikke behov

De nye enheders to PCIe Gen 3.0 8x-stik giver mulighed for opgradering med kompatible 10 GbE netværkskort3 og/eller NVMe SSD-cache. RS3621RPxs og RS3621xs+ kan skaleres til 36 disk-bays og RS4021xs+ til 40 disk-bays ved hjælp af to RX1217(RP)-udvidelsesenheder og validerede diske.

Synology introducerer en ny RackStation-serie og HAT5300-harddiske.JPG

Source: Synology


HDD'er i HAT5300-seriens Synology-systemer

Synology HAT5300 SATA-harddiske til større virksomheder fås i 16 TB, 12 TB og 8 TB modeller og er beregnet til virksomheder, der kræver høj ydeevne og maksimal pålidelighed fra deres Synology-implementeringer. 

HAT5300 Synology.png

Source: Synology

Omfattende valideringstest af HDD'er i HAT5300-serien sikrer problemfri interaktion med Synology-systemer og DiskStation Manager. Diskene er udviklet til at levere et meget stabilt lager med høj kapacitet til Synology-lagersystemer, med yderligere fordel af automatiske firmwareopdateringer via DSM.


Diske til vigtige implementeringer

"HAT5300-harddiske til større virksomheder er velegnede til vigtige data, der kræver kapacitet, pålidelighed og omkostningseffektiv ydeevne," siger Peggy Weng, Product Manager hos Synology Inc.

"Under udviklingen testede vi de tre SKU'er i mere end 300.000 timer7 for at sikre, at de giver maksimal pålidelighed for vores kunder," sagde Peggy Weng

"Vi har skabt optimerede diske, som vores kunder kan stole på vil fungere perfekt sammen med vores systemer og levere problemfri DSM-integration."


Førsteklasses ydeevne

HAT5300-diske leverer vedvarende dataoverførsel på op til 274 MB/s og med DSM-specifik optimering er de op til 23 % hurtigere mht. vedvarende sekventiel læseydeevne i krævende miljøer med flere brugere sammenlignet med lignende diske.

HAT5300-diskene modtager automatiske firmwareopdateringer via DSM og indeholder derfor altid de nyeste firmwareforbedringer, samtidig med at systemadministratorernes arbejde reduceres.

Diske i HAT5300-serien er baseret på en 2,5 millioner timers MTTF-klassificering, understøttelse af arbejdsbelastning på 550 TB om året og vedvarende skrive-cache-teknologi for at minimere beskadigelse af data i tilfælde af pludseligt strømtab og er konstrueret til at fungere døgnet rundt.

HAT5300-8T HAT5300-12T harddiske Synology.JPG

Source: Synology


Virksomhedsløsninger

Synology-lagerløsninger gør det muligt at beskytte Windows- og Linux-arbejdsstationer og -servere, filservere og virtuelle VMware- og Hyper-V-maskiner med Active Backup for Business. Du kan også tage backup af din Microsoft 365 med Active Backup for Microsoft 365 og dine Google Workspace-konti med Active Backup for G Suite.

Implementer Surveillance Station på Synology NAS til videoovervågning, lagring og analyse. Beskyt dine fysiske aktiver med understøttelse af op til 90 kameraer med RS3621xs+ og RS4021xs+ og op til 75 kameraer med RS3621RPxs.

Synology-systemer leverer effektivt, certificeret iSCSI-lager til virtualiseringsløsninger som f.eks. VMware® vSphere™, Microsoft® Hyper-V®, Citrix® XenServer™ og OpenStack Cinder.

Virksomheder over hele verden benytter Synology NAS til at øge deres eksterne arbejdseffektivitet ved at bruge Synology Drive til at dele og synkronisere filer på tværs af forskellige websteder og Synology Office, så de kan samarbejde om dokumenter, regneark og dias i realtid. Synology Chat giver adgang til en privat hostet sikker meddelelsesplatform til teams.

Tilgængelighed

RackStation RS3621RPxs-, RS3621xs+-, RS4021xs+- og 8/12 TB HAT5300-serierne er tilgængelige fra i dag hos Synology-forhandlere globalt.


Source & Image credit:

Pressemeddelelse - Synology

Vores partnere