Android Auto gør det nemt at forbinde til din bil

Android auto får nyt ui
En overhaling af interfacet på Android Auto er frigivet, og her har fokusset været på brugervenlighed. Ændringerne på det nye Android Auto brugerinterface er begrænset, men arbejdsgangen er optimeret, og det er nemmere end nogensinde at forbinde din Android enhed med din bil.

Android Auto interfacet har fået en mindre overhaling, og blevet udstyret med en mere attraktiv arbejdsgang med en mere generel "tilslut en bil" -prompt med separate muligheder for kablet og trådløs opsætning.

Den nye installationsgrænseflade har en stor, let at spotte "tilslut en bil/Conneth a car" -prompt, der vises lige øverst i indstillingerne. Tryk på den, og du bliver bedt om at slutte din telefon til din Android Auto enheds kompatible USB-port. Der er også en mulighed på denne anden skærm for at oprette forbindelse trådløst, hvis din bil eller hovedenhed understøtter den funktion.

ui ny android auto.JPG

connect a car android auto.JPG

Tryk på "tilslut ved hjælp af trådløs Android Auto/Connect using wireless Android Auto”, og du føres til en skærm for at starte installationsprocessen på din bil yderligere en knap til at oprette forbindelse til den via Bluetooth, når den er klar. Herefter præsenteres du for endnu en prompt for at parre din telefon med din bil.

Ifølge / u / shmykelsa, der har rodet lidt dybere i Android Auto APK, kan ændringen muligvis blive rullet ud som en del af Play Services v20.30.19 opdateringen. Noget tyder ligeledes på, at opdateringen vil kræve du har Android Auto 5.4 eller nyere. 

Læs også Android 11: Trådløs Android Auto til alle


Source & Image credit:

xda-developers.com