Din Roomba bliver smartere med AI app-opdatering

roomba
iRobot frigiver en redesignet app til sine robotstøvsugere, som inkluderer en ny "iRobot Genius Home Intelligence" med smarte nye funktioner, der er kompatible med alle Wi-Fi-tilsluttede iRobot-produkter.

Den opdaterede iRobot Genius AI app-opdatering inddrager machine learning til områder som at foreslå Clean Zones eller Keep Out Zones, tillære rengøringsrutiner og endda opbygge anbefalede rengøringsplaner. 

Den nye iRobot Genius vil også anbefale rengøringsrutiner alt efter årstiden baseret på ting som allergisæsoner eller hvornår dit kæledyr fælder, plus begivenhedsbaseret automatisering, der kan opfange signaler fra andre tjenester som smart locks, ecobee eller Live360 (via IFTTT Connect).


Nogle af disse funktioner drager fordel af funktionen "Imprint" smart mapping (hvis den er tilgængelig) for at åbne for forslag baseret på de møbler, støvsugeren genkender, så den kan være særlig opmærksom på området under køkkenbordet og spisebordet, eller andre områder i husstanden, hvor der typisk kræves mere rengøring af gulve.

ap_resize.jpgSource: Rooba

AppScreen_1597884550553-HR-668x499.jpg

Source: Rooba

Den nye app ændrer ikke noget ved Roomba-støvsugerens hardware, men kombinerer de data, den allerede har, for at gøre rengøringsprocessen smartere.

Tilgængeligheden for iRobot Home app opdateringen til Android er endnu ikke frigivet, men virksomheden oplyser det er et spørgsmål om tid. Hold derfor et vågent øje med Google Play Store

iOS-versionen finder du her


Source & Image credit:

Roomba