Disney+ åbner dørene op i Danmark

Disney+_åbner_dørene_op_i_Danmark
Disney+ er endelig tilgængelig i Danmark per dags dato. Her ser vi nærmere på, hvad den nye streamingtjeneste byder på.

Lanceringen af Disney+ i Danmark er endelig en realitet per dags dato, den 16. september. Streamingtjenesten har ellers været tilgængelig i en række lande i flere måneder. USA fik eksempelvis allerede adgang i november, sidste år.I Danmark byder tjenesten på over 500 film og mere end 7300 tv-episoder. Indholdet er alt fra Disney og Pixar klassikere, til Star Wars og Marvel, samt National Geographic.

Tjenesten byder også på en række eksklusive Disney+ Originals

  • The Mandalorian, muligvis den mest populære serie på Disney+ og med god grund. Kan varmt anbefales, hvis man er til action og Star Wars.
  • High School Musical: The Musical: The Series tager os endnu en gang med tilbage til det virkelige East High.
  • Timmy Taber følger en 11-årig dreng, som tror han er byens bedste detektiv.
  • Togo, et spændende og opløftende eventyr om en mand og hans slædehund i vinteren 1925.
  • Verden ifølge Jeff Goldblum, en dokumentarserie, hvor Jeff afslører, hvordan selv de mest almindelige hverdagsting gemmer på forbløffende historier.

Disney+_danmark.jpg

Disney+ er tilgængelig på en lang række enheder, så du kan se Disney+ hvor og hvornår du vil. Det er muligt at streame på op til fire enheder samtidigt, og du kan oprette op til 7 profiler, hvilket giver personlige anbefalinger til den enkelte.
Derudover kan du downloade hvilken som helst serie eller film, og se den senere på et andet tidspunkt, eksempelvis på ferien eller rejsen.

Læs også: Sådan kommer du godt i gang med streaming


Et abonnement på Disney+ koster 59 kroner om måneden, men man kan også vælge at betale for et helt år, til en pris på 589 kroner.


Billeder og kilde: Disney