DRTV meldes nu klar på Android TV i beta format

Android TV DRTV
ENDELIG, kunne man fristes til at sige. Ikke desto mindre kan streamingtjenesten DRTV nu tilgås via dit Android TV. I første release, bliver der tale om en tidlig beta version.


Grundet DRTV til Android TV stadig befinder sig på et tidligt stadie, må vi forvente DRTV streamingtjenesten til Android TV finpudses løbende. 

Fra officiel kilde lyder det:

”Tak, fordi du hjælper os med at afprøve DRTV på Android TV i beta-perioden”

”Hvis du oplever andre fejl eller udfordringer, når du bruger DRTV på Android TV, må du gerne beskrive dem for os i den nedenstående formular”, DRTV-Android-TV-Feedback

Den nye app giver adgang til TV kanalerne fra DR, deres arkiv TV fra DR samt indholdet fra de digitale som DR3.

På nuværende tidspunkt, kan du finde Android TV på visse modeller Philips, TCL og Sony samt udvalgte medieafspillere som NVidia Shield. Det forlyder også, at kommende Chromecast fra Google kommer på listen.


Sådan får du DRTV på dit Android TV

1. Gå til Google Play Store via dit Android TV og søg efter DRTV

2. Søg efter DRTV Android TV og download appen

Herefter er DRTV klar til brug

– Konceptet med at tilbyde en næsten færdigudviklet app til brugerne for at få deres input til den endelige løsning fungerer godt. Der er ingen tvivl om, at brugernes input er meget værdifulde for os, lyder det fra Mikkel Müller, underdirektør for DR teknologi.

Android TV understøttes af flere typer fjernsyn og tv-bokse. Det er blandt andet Sony TV med Android, Philips TV med Android og B&O TV med Android.


Brugerne hjælper DR med at teste

Brugerne har før været med til at teste DRTV. Det skete sidste år, da den nye version af DRTV var på vej. Her bad DR brugerne om at afprøve den nye udgave af 

Du kan finde appen via Google Play butikken her

I kan læse mere direkte hos DR


Source & Image credit:

DRTV, Flickr