Et kig på DRTV anno 2020

Et_kig_på_DR_TV_anno_2020_
DRTV er vokset meget igennem årene og senest er en række af kanalerne rykket over fra flow-tv til udelukkende at køre på DR's streamingstjeneste DRTV. Her ser vi på hvad DRTV byder ind med i 2020.


I en tid hvor stort set alle er påvirket af konsekvenserne af coronavirus, er der derfor mange som tilbringer dagen derhjemme med både arbejde og fritid. Derfor er der med god sandsynlighed ekstra gang i computer, TV og smartphonen, hvorfor vi tager et kig på DRTV.

DRTV gennemgik i starten af 2020 er større række ændringer, hvor blandt andet et nyt visuelt design blev introduceret, sammen med en række kanaler rykkede fra flow-tv til udelukkende af køre online igennem DRTV. Dette gælder DR3 og DR Ultra, samt DR2 og DRK der smeltes sammen på baggrund af spareplanen.

Et_kig_på_DR_TV_anno_2020_DR3_DRULTRA_flytter.jpg
Som navnet fint tyder, er DRTV, DR’s streamingtjeneste, hvor du både kan se live TV, samt tidligere programmer fra arkivet. Kataloget er stort og rummer alt fra nyheder til dokumentarer og serier. Det er nemt at komme i gang og du kan følge med over både computer, TV og smartphone.
Hvis du foretrækker at se indholdet på en stor skærm, kan du hente DRTV app’en til Apple TV eller caste til din Chromecast, igennem app’en på din telefon.
DRTV app’en er tilgængelig på Apple App Store, Google Play Store og Windows App Store. DRTV_anno_2020_design.jpg

Derudover kan du oprette din egen personlige bruger, så DRTV kan huske dig og anbefale indhold efter dine præferencer og de programmer du har set tidligere. Som en bonus husker DRTV også dine data på tværs af enheder, så er du eksempelvis halvvejs med et program på mobilen, kan du fortsætte hvor du slap på din PC, så længe du er logget ind på begge enheder. Når du er logget ind på dit device, kan du også tilføje programmer til ”Min liste”, som gemmer indholdet, hvor du altid senere kan se det. 

DRTV_anno_2020.jpg

Det er tydeligt at se, at DR har stor fokus på DRTV i nyere tid, hvor streamingplatforme fortsætter med at vokse og det gode gamle flow-tv går mod hårdere tider.


Billeder og kilder: DR