Google Home 2.27 får dark mode til Android

Dark mode google home app
På dette tidspunkt har næsten alle Googles first-party apps mulighed for dark mode. Der er nogle få undtagelser fra dette. Heldigvis udvides Google-familien med et nyt dark mode medlem med tilføjelsen af version 2.27 af Google Home i dag som føjer en længeventet funktion til.

Google Home dark mode er ganske ligetil, med den skarpe hvide baggrund, der nu forvandles til den samme nuance af mørkegrå, der bruges af snart hele paletten af Google-apps. Det gør en verden af forskel, i betragtning af at vi typisk kontrollerer vores smarte enheder hele dagen og ofte også om natten. 

Alle ikoner, inklusiv genvejsrækker øverst på appen og enhedsstandard-indstillinger, justeres og tones korrekt. Teksten til rumnavne er nu hvid på den mørkere baggrund, mens enhederne er grå.

Det mørke tema spænder over hver menu og skærm i Google Home 2.27. Dette inkluderer feedet til primære begivenheder, indstillingsmenuer, ruder og mere. I appens præferencer mangler der, i min optik, mulighed for uafhængigt at indstille det mørke tema uafhængigt af din enheds tema.