Netflix afprøver ny Shuffle play feature

2UXgtA_0WgoOc7P00
Netflix har besluttet sig for at ryste tingene op med en shuffle-funktion, der leder brugerne til tilfældigt valgte film eller tv-shows, meget som at mixe dit musikbibliotek i Spotify eller Apple Music.

Mens funktionen - kendt som Shuffle Play - allerede er under test i Australien, rulles den nu ud til flere brugere, inklusiv en udvalgt gruppe Netflix kunder i USA. I betragtning af den udvidede rollout forventer vi, at den ender med at komme som en standardfunktion for alle abonnenter.

Netflix Shuffle Play er i øjeblikket kun tilgængelig på Netflix's smart TV-app og vises i venstre rude under indstillingerne 'Hjem' og 'Søg'. En shuffle-knap præsenteres også for nogle kunder under deres profilikoner, så brugerne kan hoppe ind til en tilfældigt valgt titel, i en lignende vinkel som knappen "Jeg prøver lykken” i Googles søgemaskine, der fører dig direkte til et websted i stedet for at tvinge dig til at scroll gennem placeringer.

Netflix er velkendt for at teste funktioner på et begrænset antal brugere eller de Netflix brugere med et specifikt operativsystem for at måle deres popularitet.

Vi så også denne fremgangsmetode med deres Top 10-liste over de mest populære shows, der streames på Netflix, som nu er blevet en feature.


Source & Image credit:

Netflix