Philips Hue til juletræet

Skærmbillede 2022-11-10 111905
Julen nærmer sig, og hvis du allerede er bidt af Smart Home belysning, er Philips Hue nu snart klar med en opgradering til dit juletræ, når de lancerer deres Hue Festavia-lyskæde

Philips Hue Festavia-lyskæden har 250 små LED'er fordelt på 20 meter, som er ideelt til at pynte juletræet. Philips Hue Festavia-lyskæden kan selvfølgelig også bruges til festlig belysning, på alle muligt andre kreative måder. 

Det er naturligvis med tilslutning til et eksisterende Philips Hue setup, så det er muligt at styre lyset let og simpelt via din smarttelefon. Via Hue app'en er der mulighed for at skrue op eller ned for lysstyrke og bruge et væld af effekter for at skabe en hyggelig stemning. 

Philips_Hue_Festavia_string_lights_product_1.jpg

Du har mulighed for at vælge punkter fordelt på lyskæden og skabe en gradient effekt med flere forskellige farver. Med Philips Hue Festavia-lyskæden kommer der også nye effekter i Hue app'en. Den nye Sparkle-effekt får fx lysene på lyskæden til at blinke og skaber en ekstra festlig stemning. 

Philips_Hue_Festavia_string_lights_lifestyle_1.jpg

Det er naturligvis stadig muligt at bruge eksisterende effekter via Hue app'en med Festavia-lyskæden. Samtidigt fungerer eksisterende integrationer med fx Spotify også med lyskæden så alt kan bindes smukt sammen. 

Philips Hue Festavia-lyskæden lander på www.philips-hue.com den 15. november med en pris på 1199 kroner. 

Vores partnere