Samsung afslører solcelledrevet Eco fjernbetjening

Samsung Eco soldrevne fjernbetjening
Efter at have bekræftet, at Samsungs 2021 QLED TV lineup understøtter en ny HDR10 + adaptiv funktion, annoncerede Samsung en Eco fjernbetjening til sine nyeste tv-apparater. Det ligner og fungerer som din almindelige Samsung fjernbetjening, men vil være lavet af genanvendt plastik og har et solpanel til at genoplade det interne batteri.

Meddelelsen om denne nye miljøvenlige Eco fjernbetjening kom for nylig fra det koreanske firma, og ifølge annonceringen vil dette reducere tonsvis af plastaffald om året. Fjernbetjeningen er designet til at holde i op til syv år, hvilket er den gennemsnitlige livscyklus for et TV.

Forfra, ser Eco fjernbetjeningen ud som enhver anden fjernbetjening til et smart TV. Når du vender den om, vil du dog bemærke, at der er et langt integreret solpanel på bagsiden, der lader det interne genopladelige batteri op uden nogen strømkilde.

Samsung-Eco-Remote-with-solar-panel-2.jpg

Dette betyder, at du ikke længere skal købe stakke af AAA-batterier for at drive fjernbetjeningen gennem årene.

Desuden siger Samsung, at enheden er lavet af 31 g plast, hvoraf 28% kommer ”from recycled polyethylene terephthalate” Så det vil sandsynligvis kraftigt reducere mængden af plastaffald, der genereres.

Virksomheden slettede også for nylig et Facebook-indlæg, hvor de hånede Apple for ikke at medtage en opladningsadapter i sine iPhone 12 detailkasser. Så det er nu stort set bekræftet, at virksomheden vil ekskludere opladningsadapteren fra Galaxy S21-detailkasser (ligesom Apple og Xiaomi) af hensyn til miljøet.


Source & Image credit:

The Verge, Samsung

Vores partnere