Spotify lancerer Duo abonnementsplan

logo spotify
Spotify har lanceret en ny abonnementsform med sammenboende i tankerne. Spotify Premium Duo tilbyder to annoncefrie Premium-konti for €12.49 pr. måned.

Musikstreaming-giganten prøvede Duo sidste år, men den er nu officielt tilgængelig i mere end 50 andre lande. Selvfølgelig behøver du skulle dækkes ind under det at være et ”par” for at bruge Duo. Om Spotify Duo forklarer virksomheden selv ”for audio-loving pairs living at the same address".

Duo inkluderer alle de sædvanlige Premium fordele - annoncefri musikafspilning, hoppe over numre, et musikkatalog med 50 millioner numre - plus ”Duo Mix”, en AI-genereret playliste baseret på en sammenblanding af begge partners smag.

N8myPc9XSTmbfGuz9hjd6T-650-80.png


Image credit: Spotify

Bortset fra incitamentet til måske at spare penge, er tanken bag det fælles abonnement at udvide hinandens horisonter snarere end at fremkalde musikalske uoverensstemmelser. Når det er sagt, har hvert konto unikt profilbillede.

I øjeblikket kan nye brugere (dem, der ikke tidligere har abonneret på nogen form for Spotify Premium), få en måned Premium Duo gratis.

Eksisterende Premium abonnenter kan i mellemtiden skifte til Premium Duo ved at gå til deres “Konto” på Spotify.com og ændre deres abonnementstype. Du bibeholder din eksisterende konto, musik, afspilningslister, podcasts og anbefalinger.


Source & Image credit:

Spotify

Vores partnere