Spotify: Nyt Car Mode og seje funktioner på vej

front september Spotify car mode
Ifølge en nylig tweet har det Sverige-baserede musikstreamingfirma omtalt nye elementer fra et nyt "Car Mode ". Dette inkluderer større gitre med de anbefalede afspilningslisteikoner og et banner, der beder brugerne om at bruge Spotify via Google Assistant.

Sammen med denne nye brugergrænseflade på startskærmen arbejder Spotify også på et nyt brugerinterface til sin medieafspiller i "Car Mode". Den nye afspiller indeholder flere muligheder end den nuværende generation. For eksempel, og i kontrast til den aktuelle afspiller, indeholder den nye en mix-knap.

Bortset fra ovenstående funktioner spottede Wong et par andre, der snart finder vej til Spotify-platformen. En af disse funktioner giver Spotify-brugerne uden et abonnement mulighed for at streame musik offline i 30 minutter hver dag.

“listen without internet for 30 minutes every day. No mobile data or Wi-Fi required”.

Endnu en punkt, som Wong afslørede, omhandler en ny lignende knap til Spotify-afspilleren. I henhold til ”reverse engineer”, kan virksomheden snart tilføje en ny sjov animation til afspillerens lignende knap for at gøre den mere interaktiv og intuitiv.

Jane Manchun Wong.JPG

De nye funktioner, som Spotify muligvis bringer til sin platform, vil være et ked i kampen mod sine konkurrenter, og forsøge at overbevise gratis brugere om at få premium-medlemskab, så de kan udnytte alle de smarte tiltag.

 

Source & Image credit:

Spotify