Xiaomi lancerer Mi Smart LED med stemmestyring

Mi smart LED pære B22
Selvom Xiaomi gør sig klar til at afsløre en række nye IoT-produkter på sin 'Smarter Living' begivenhed i næste uge, har virksomheden lanceret en ny 'Mi Smart LED-pære'. Dette vil kun være forbeholdt visse regioner i første omgang.

Denne afsløring sker kun et par timer efter lanceringen af Mi Power Bank 3i, og er andet udspil i Smart LED segmentet, der er lanceret af Xiaomi.

Som navnet på denne smarte pære antyder, leveres Mi Smart LED-pære (B22) med et B22-sokkel i modsætning til E27-soklen ombord på den tidligere generation af Mi-smartpære. Dette betyder, at du simpelthen kan tilslutte denne pære uden at skulle bruge en konverter. Således er Mi Smart LED-pære (B22) mere praktisk at bruge end sin forgænger. Vi håber på EU-lancering, som i dansk regi – også vil betyde tilpasning til danske standarder.


Denne smarte pære inkluderer integrerede farve-LED'er, der giver dig mulighed for at vælge blandt 16 millioner farver. Den kan parres med Mi Home-appen via Wi-Fi, så du kan styre pæren, dens farver, lysstyrke og temperatur fra ét sted. Du har ikke brug for et hub til det samme og kan styre pæren ved hjælp af stemmeassistenter, herunder Amazon Alexa og Google Assistant.

Mi Smart LED-pære (B22) har en effekt på 9 watt, hvilket er en watt lavere end dens forgængers strømforbrug. Dens lysstyrke går også op til 950 lumen. Det betyder, at den nye smarte pære vil være lysere end den forrige, hvis lysstyrke går op til 800 lumen. Xiaomi omtaler at pæren kan tilbyde op til 25.000 timer.

Prisen er endnu ikke frigivet i EU, og det samme gør sig gældende for lancering.

Du kan læse mere via Mi.com