Seasonic lancerer PCIe 5.0 Vertex serie

Seasonic Vertex 1200W
De nye PCIe 5.0 og ATX 3.0 standarder er ved at blive rullet og og det mest tydelige tegn på det er Nvidias skift til det nye 12VHPWR kabel på deres RTX 4090 grafikkort. For at være på forkant med udviklingen der lancerer Seasonic snart deres Vertex series af strømforsyninger.

Vertex serien fra Seasonic er designet, for at imødegå de nye ATX 3.0 og PCIe 5.0 krav, som med tiden vil blive standard med ny PC hardware. En af de helt tydelige udviklinger på den front, er det nye 12VHPWR kabel, som alle de nye Nvidia RTX 4090 grafikkort bruger. 

Seasonic Vertex design.jpg

Den nye Vertex serie kommer med 750W, 850W, 1000W og 1200W muligheder, i både Platinum og Gold Efficiency. Det bliver kombineret med de mange fordele, som man allerede kender fra Seasonics strømforsyninger. 

Seasonic Vertex layout.jpg

  • Alle enhederne vil være fuldt modulære, så man kun skal bekymre sig om at finde plads til de kabler, man rent faktisk bruger. 
  • Der er dedikeret 12VHPWR kabel, så man er sikret optimal strømlevering til de nye grafikkort. 
  • Alle er forsynet med 135mm Fluid Dynamic Bearing blæsere, som er med til at sikre en lydsvag strømforsyning
  • Køling styret af Seasonic Hybrid Silent Fan Control 
  • 10 års garanti

Den nye Vertex serie fra Seasonic forventes at lande i handelen i midten af december, med priser startende fra 1400 kroner op til omkring 2400 kroner. 


Vores partnere