Computex 2023: ASUS ROG Strix Scope II 96 Wireless

Skærmbillede 2023-06-01 062923
ASUS præsenterede på årets Computex deres ASUS ROG Strix Scope II 96 Wireless tastatur som kommer med nye NX Snow kontakter.

VORES DÆKNING AF COMPUTEX 2023 ER MULIG MED STØTTE FRA: ASRock, BeQuiet og MSI.


ASUS har med deres Republic of Gamers en af de største setups på Computex i år. Det var en stand der var indrettet i den velkendte ROG stil med masser af lys og lir. 

ASUS ROG Computex 2023

En af de ting de havde med i år var deres nye ASUS ROG Strix Scope II 96 Wireless tastatur. Det er deres første 96% trådløse gaming tastatur og det trækker lidt på nogen af de elementer som vi så i det mere high end ASUS ROG Azoth. 

ROG NX Snow switch.JPG

Der er indlagt støjdæmpende lag i tastaturet og så er det udstyret med ASUS' nye NX Snow kontakter. Det er pre-lubed kontakter som også er hot-swappable så man kan tilpasse og skifte ud som man vil. Scope II kan fås med enten ROG PBT doubleshot eller UV-coated ABS keycaps. 

Du kan tilslutte Scope II via kabel, Bluetooth eller den inkluderede ROG Omni USB dongle som bruger ASUS' ROG Nova trådløse standard. Som en bonus så kan Omni modtageren bruges til at tilslutte flere kompatible enheder. Så hvis man også bruger en understøttet mus fra ASUS kan den trådløse forbindelse klares med en enkelt dongle.

Strix Scope II.JPG

Hvis man hellere vil have et 100% tastatur så er Scope II også tilgængelig i den størrelse i både en trådløs og en kablet version. 

Vores partnere