Cooler Master fremviser SK Series Limited Edition mekaniske tastaturer

Cooler Master fremviser SK Series Limited Edition mekaniske tastaturer
Hvis du søger efter et nyt mekaniske tastatur, som ikke fastholder tiden trend om sorte designs, kan du med fordel kigge i retning af Cooler Master og deres nyeste White Limited Edition SK tastaturer.

Cooler Master og deres nyeste White Limited Edition SK tastaturer, der blev afsløret af Cooler Master tidligere i indeværende uge, SK650 White og SK630 White, er nu tilgængelige hos udvalgte Cooler Master forhandlere og prissat til henholdsvis $ / € 159,99 og $ / € 139,99.

De hvide mekaniske tastaturer er specielt designet for at skabe den "perfekte balance mellem arbejde og leg", siger Cooler Master, og er udstyret med Cherry MX lavprofil switche. Ifølge Cooler Master, er SK Series Limited Edition en kombination af holdbarhed og præcision, som blandet kommet via brugen af en red switch, og med en reduceret anslagsafstand og aktiverings punkt.

Som du kan se fra billederne, er tastaturerne tilgængelige i to forskellige størrelser og er udstyret med en USB-C forbindelse sammen med per-key backlighting, light og makroer, der kan tilpasses fuldt ud via Cooler Masters Portal Software Application.

On-the-fly-kontrollers tillader realtidsjusteringer af lys og makroer uden brug af software, herunder Windows Lock On / Off for at forhindre utilsigtet aktivering under gaming.

Tidligere i år skabte Cooler Master SK-serien med design og funktionalitet i tankerne, og nu er vi altså præsenteret serien i et mere slimlinet og hvidt design for at gøre det muligt for brugere at skille sig ud fra mængden, siger Bryant Nguyen, Peripheral General Manager hos Cooler Master.Kilde & Billeder

Cooler Master