Corsair K100 Air lanceret

Skærmbillede 2022-10-05 101134
Hvis du er fans af Corsairs produkter, men har været på jagt efter et tastatur med en lav profil, så er det nu du skal se efter. Corsair har netop lanceret deres K100 Air, som kommer med alle de sædvanlige Corsair features, men i en slank indpakning.

Corsair K100 Air er et gaming tastatur på alle måder. Det er dog første gang vi ser en så slank profil på deres gaming tastaturer. Der har været tilløb til det tidligere, med for eksempel deres K70 MK.2 Low Profile. 


Med K100 Air er Corsair kommet helt ned på kun 11 mm i tykkelsen på det tyndeste sted. Det betyder dog ikke, at der er gået på kompromis med detaljerne sammenlignet med, hvad vi ser på andre tastaturer fra Corsair. 

K100_RGB_AIR_WIRELESS_14.png

Der er stadig med en aluminiums ramme og fortsat med mekaniske kontakter. 

K100_RGB_AIR_WIRELESS_30.png

Denne gang er det blevet til Cherry MX Ultra Low Profile kontakter, som har et aktiveringspunkt på kun 0,8 mm. 

Corsair K100 Air har også alsidige forbindelser med multidevice forbindelser med op til tre tilsluttede enheder af gangen. Det kan ske trådløst enten via Corsairs Slipstream Wireless eller low-latency Bluetooth. Alt sammen sikret med 128 bits AES kryptering. 

K100_RGB_AIR_WIRELESS_29.png

Hvis man vil have super hurtig ydelse, kan man via en kablet USB forbindelse på både PC og Mac få adgang til 8000 Hz hyper-polling. Det er styret af Corsairs Axon teknologi. 

Det ville naturligvis heller ikke være Corsair uden RGB belysning, som der selvfølgeligt er masser af. Det kan styres via Corsairs iCue software med mulighed for op til 20 lags opsætninger. 

Batteriet i Corsair K100 Air sikre op til 50 timers brug med RGB belysning og helt op til 200 timer hvis man slukker lyset. 

Læs mere om Corsair K100 Air her.


Vores partnere