Corsair lancerer K65 PLUS WIRELESS

Skærmbillede 2024-02-21 133032
Corsair løftede i går sløret for et nyt 75% gaming tastatur. Naturligvis i vanlig Corsair stil med masser af RGB muligheder.

CORSAIR annoncerede i i denne uge lanceringen af en ny tilføjelse til sin række af gaming-tastaturer: K65 PLUS WIRELESS. Smukt konstrueret og fyldt med det nødvendige for at vinde, er dette 75%-layout tastatur maksimerer både præstation og personlighed. 


Det pladsbesparende K65 PLUS WIRELESS optimerer den vigtige skrivebordsplads, der er nødvendig for din mus, samtidig med at det inkluderer de essentielle piltast- og funktionsnøgler, der placerer spilkontrollerne lige, hvor du ønsker dem. Pre Lubed CORSAIR MLX Red lineære switches er silkebløde og registrerer hvert input med skarpt responsivitet. Kontakterne er også hot-swappable, så du nemt kan tilpasse tastaturet ved at udskifte dine egne switches - hvordan du spiller er helt op til dig.

K65_PLUS_WIRELESS_14.png

K65 PLUS WIRELESS tilbyder ultra-tilfredsstillende skrivning, ingen modding er påkrævet. Hver tastetryk dæmpes af to lag integreret lyddæmpning, der dæmper indvendige ping og mislyde. Resultatet er præcist afstemt akustik, som du - og alle i nærheden - vil sætte pris på. PBT keycaps i midnatsgrå og sølv accenter komplementerer ethvert skrivebord.

K65_PLUS_WIRELESS_17.png

Tilslut og spil, mere færdig end nogensinde. Foretag ultrahurtige bevægelser over en pålidelig, lav-latens 2,4 GHz trådløs forbindelse til gaming, eller Bluetooth til tablets, mobiler og mere, alt sammen med sikker AES-kryptering og op til 266 timers drift på en enkelt opladning med RGB slukket. Skift fra PC til Mac layout ved blot at skifte på en knap, og tilslut til flere enheder problemfrit med et enkelt tastetryk.

K65_PLUS_WIRELESS_RENDER_18.png

For RGB-fanatikere kommer K65 PLUS WIRELESS til live med et glinsende udvalg af per-tast RGB, uendeligt tilpasselig med CORSAIR iCUE-softwaren. Brug iCUE til at optage makroer, tilpas taster og synkronisere dit tastatur med resten af din opsætning af RGB og iCUE Murals-profiler, for belysningsambiance, der gør dit rum til et tilflugtssted for gaming og arbejde.

Vores partnere