OnePlus lancerer mekanisk tastatur

Skærmbillede 2023-02-09 104430
Lidt overraskende, for nogen måske, har OnePlus i halen af deres OnePlus 11 lancering løftet sløret for, at vi også snart kan se frem til et OnePlus tastatur på hylderne.

Det første tastatur fra OnePlus kommer til at bære navnet OnePlus Featuring Keyboard 81 Pro. bag Det lange navn gemmer der sig et mekaniske tastatur, som OnePlus har udviklet i samarbejde med Keychron. OnePlus fortæller også, at de har trukket på feedback fra deres community, i forhold til både de mekaniske kontakter og andre features. 

Designet trækker tydelige linjer til Custom Keyboard segmentet, med et CNC aluminiums kabinet og et minimalistisk look og retro farver. Den efterhånden klassiske røde OnePlus farve, får også plads er par steder. I et meget OnePlus agtigt move kommer OnePlus Featuring Keyboard 81 Pro med en Alert Slider. Jeg har dog umiddelbart ikke på OnePlus' pressebilleder kunne finde den. Der er en slider knap der kan skifte mellem kablet og Bluetooth forbindelse så det er sandsynligvis denne knap der får Alert Slider navnet.