Trust Trezo Comfort Wireless Keyboard and Mouse

office Trezo Wireless Trust Full-size Comfort and compact Keyboard Mouse
Det er ikke altid gaming udstyret, som skal testes igennem. Denne gang bliver kontor udstyret skiftet ud, med et sæt fra Trust. Vi tager et kig på deres komplette sæt, med både trådløst tastatur og mus, hvor det hele tilsluttes med en enkelt dongle. Strømmen kommer fra et batteri, hvor musen først skal have skiftet den om et år. Tastaturet får lov til at vente yderligere tre år, før det står for tur.

Vi starter med at kigge nærmere på specifikationerne på Trezo Wireless Keyboard and Mouse fra Trust

Specifikationer på Trust Trezo Comfort Wireless Keyboard and Mouse

 • Type: Full-Size 
 • Materialer: ABS
 • Kontakter: -
 • Baggrundsbelysning: Nej
 • Tilslutning: Dongle
 • Batteritid: 48 måneder for tastatur – 12 måneder for mus
 • Polling Rate: -
 • Response Rate: -
 • Profil i indbygget hukommelse: -
 • Medie kontrol: Ja
 • Baggrundslys intensitet knap: -
 • Windows lås knap: Ja 
 • Software: Nej
 • Dimensioner: 182 x 44 x 439 mm
 • Justerbar højde: Ja
 • Vægt: 752 gram 
 • Kompatible styresystemer: Windows, Mac OS, Chrome OS

Rundt om Trezo Comfort Wireless Keyboard and Mouse

Som det hurtigt kan ses, så er det ikke fordi vi bliver fyldt med oplysninger, omkring sensor, pollingrate eller andre lækre detaljer. En af de ting jeg kunne finde af information, er sættet her består af 85% genbrugte materialer. Så hvis du tænker meget på miljøet, så kan dette have stor betydning. Det er et meget simpelt sæt, hvor vi både får en mus og tastatur med. 

and Comfort office Keyboard Trust Wireless Full-size compact Mouse Trezo.JPG

I kassen finder vi selve tastaturet og mus. Ved siden af det kommer der en lille adapter med, en manual og dongle som gemmer sig i musen. Vi har også fået tre AA batterier med, som skal bruges til henholdsvis mus og tastatur. 

Comfort Full-size compact Mouse Trezo Wireless and Trust office Keyboard.JPG

Tastaturet fra Trust er i full-size, og kommer også med multimediekontrol oppe i venstre hjørne. Musen er i den lidt mindre størrelse, og er den oplagte mus, som også kan komme med på farten, hvis det skulle være nødvendigt. 

Trust Wireless Comfort Keyboard and Mouse office Full-size Trezo compact.JPG

Der er ingen knapper på siden af musen, og selve formen gør den nemt kan bruges af både venstre og højrehånds brugerne. På toppen af musen sidder der en DPI knap, som giver mulighed for at justere DPI efter behov.

office and compact Trezo Mouse Full-size Comfort Trust Keyboard Wireless.JPG

Da både mus og tastatur får fornyet deres strøm ved at skifte AA batterierne ud, gør det også der ingen kabler til opladning følger med. Der er dog ingen indikation på selve tastaturet eller musen, som fortæller hvor meget strøm som er tilbage. 

and compact Trezo office Keyboard Trust Wireless Full-size Comfort Mouse.JPG

På bagsiden har vi belægning til at holde tastaturet fast, selv på lidt mere glatte overfalder. Det er også muligt at justere højden på tastaturet. 

Mouse compact office Trust Full-size and Keyboard Comfort Wireless Trezo.JPG

Håndledsstøtten er fastmonteret på tastaturet, og gør brug af en mørkegrå farve, for at adskille sig fra resten af tastaturet, men er stadig i plastik som resten af tastaturet. 

office Trust Trezo Wireless Full-size compact Mouse Comfort Keyboard and.JPG

Testen – Brugen og komfort

Normalt ville jeg køre den helt store test igennem af både mus og tastatur, i forhold til gaming, skrivning og almindeligt kontor brug. Denne gang bliver tastaturet dog primært testet igennem på den sidste del. Da jeg vil forvente de færreste ville bruge dette sæt til decideret gaming. 

Både mus og tastatur har en utrolig lækker og lydløs lyd, hvor det virker til tastaturet gør brug af membran. Det giver en behagelig lyd, selv ved flere timers brug foran computeren, hvor der ikke vil være klik fra tastaturet hele tiden. Det samme gør sig overraskende nok også gældende for musen, som også har den samme behagelig lyd. Selve scroll hjulet, har dog ikke fået samme behandling, og her har det lidt støj fra sig, når den bruges. 

Under selve testen, savnede jeg dog de gængse knapper på siden af musen, til at gå frem og tilbage på sider, og det gjorde lidt min arbejdsmetode blev sinket en smule. 

Pris

Trezo Comfort Wireless Keyboard and Mouse fra Trust, har jeg kunne finde til en pris på 280,- DKK. Hvilket må siges at være en fornuftig pris. 

compact office and Comfort Keyboard Trezo Trust Full-size Mouse Wireless.png

Ønsker du at finde flere oplysninger omkring Trezo Comfort Wireless Keyboard and Mouse fra Trust kan du klikke på banneret ovenover.

Konklusion

Efter at have brugt Trezo Comfort Wireless Keyboard and Mouse fra Trust i en længere periode, må jeg sige jeg er positivt overrasket. Det er ikke fordi sættet ligefrem stråler af et dyrt produkt, hvilket det heller ikke er. Men selve komforten med det er utrolig god, specielt hvis du sidder til dagligt foran computeren, og ikke har behov for RGB, smarte funktioner eller den mekaniske lyd fra tastaturet hele tiden. 

Det hele bliver samlet i den lille dongle, hvilket også gør der kan spares på USB indgange i computeren, og du skal heller ikke tænke på at oplade udstyret. Det eneste som det kræver er du måske har nogle AA batterier i nærheden af dig, for du når at glemme de skal skiftes. Med omkring et års batteritid for musen og fire år for tastaturet, er du godt kørende og hele tiden klar til at kunne arbejde. 

Tastaturet har indbygget håndledsstøtte, hvilket jeg næsten ser som et krav ved et tastatur til kontor brug. Det skaber en god overgang fra bordet til tastaturet, når dine håndled skal hvile, og specielt ved flere timers brug, er det en mærkbar forskel. 

Går du ind for at vi skal passe på vores jord, er der heller ikke en finger at sætte på at 85% af materialerne som er brugt er genbrug, andet end vi kan håbe på at tallet bliver højere i fremtiden. Alt sammen samler sig sammen i prisen, hvor jeg har kunne finde sættet til under 300 kroner. Hvilket må siges at være en pris de fleste kan være med på. 

Det eneste jeg godt kunne mangle ved sættet er knapper på siden af musen. Det er nogle som jeg bruger flere gange dagligt, og derfor kan det også være svært at vænne sig til de pludselig ikke er der. 

Det gør også at jeg slutter testen af med at give Trezo Comfort Wireless Keyboard and Mouse fra Trust en score på 8 ud af 10, sammen med Safe Buy award. Specielt hvis du er på udkig efter et billigt sæt, til din kontor maskine. 

Pros

 • Utrolig lang batteritid
 • Pris
 • God håndledsstøtte på tastatur
 • God størrelse på mus til rejsebrug
 • God lyd fra kontakter
 • Genbrugs materialer

Cons

 • Mangler knapper på siden af musen

Score: 8 + ”Safe Buy”

office Trezo Wireless Trust Full-size Comfort and compact Keyboard Mouse.JPG


Vores partnere