Apple på vej med hundedyrt Mixed Reality headset

Apple Mixed-Reality headset 8K
Apple udvikler i øjeblikket på et $ 3000 Mixed Reality headset med to 8K-skærme. Bortset fra at udvikle et fuldt autonomt Apple-branded EV, arbejder Apple også på et AR / VR-headset. Tidligere rapporter antydede, at Cupertino-giganten fokuserer på augmented reality (AR) aspektet til sit "Apple Glass".

En række nye informationer peger i retning af, at Apple udvikler et fullblown Mixed Reality (MR) headset, som ikke alene udvikles med state-of-the-art teknologi, men også kommer til at koste spidsen af en jetjager.

Ifølge denne rapport fra The Information (paywalled) afslørede en anonym kilde "med direkte viden" det kommende Apple-headset og et et par vigtige tilhørende detaljer. Til at begynde med vil headsettet angiveligt være udstyre med “a dozen cameras for tracking hand movements and showing video of the real world to people wearing it”.

Apple-to-launch-3000-mixed-reality-headsset-1.jpg

Via: 9to5Mac


Apple MR-headsettet er også udstyret med to 8K-skærme med ultrahøj opløsning og "avanceret eye-tracking-teknologi" for at kunne tilbyde en fordybende oplevelse for brugerne, når de bruger enheden. Desuden forventes Apple-headsettet med integrationen af to 8K-skærme at levere langt bedre billedkvalitet end noget andet high-end headset på markedet.

Bortset fra disse leaks angiver rapporten også, at den forventede pris på enheden kan være en af de "største risici" for Apple. I henhold til kilden har Apple internt diskuteret prisen på headsettet sidste år, og det er sat til at starte FRA $ 3.000. Det er meget højere end de AR / VR-headset, såsom Facebooks Oculus-headset, der i øjeblikket er tilgængelige på markedet.

Ifølge rapporten vil Apple dog med sit avancerede Mixed Reality-headset målrette mod virksomheder snarere end konsumer-markedet. Så som man kan forestille sig, sigter iPhone-producenten mod at konkurrere med Microsofts HoloLens til en pris omkring $ 3.500, som er målrettet mod forskere og virksomheder snarere end offentligheden.

Selvom der ikke fremkommer informationer om, hvornår enheden rent faktisk lanceres på markedet, sigter Apple i henhold til rapporten, at kunne præsentere enheden officielt inden 2022. På grund af nogle “teknologiske forhindringer” kan virksomheden dog ende med at måtte forsinke frigivelsen af det super-dyre Apple headset.


Source & Image credit:

VRScout, Apple

Vores partnere