GeForce Now Cloud-Gaming Service til Chromebooks

Geforce Now chromebooks
Nvidia bringer nu sin cloud-gamingtjeneste til Chrome OS med en beta-lancering fra i dag i håb om, at studerende, der har Chromebooks, vil prøve det.

Chromebook-ejere kan nu game som en pc-bruger med Nvidias gratis sky-gaming-tjeneste GeForce Now.

Tjenesten er allerede været tilgængelig for Windows, Mac og Android-enheder som en måde at nyde pc-gaming uden at købe ekstra hardware. I stedet streamer Nvidia's GeForce Now spil til din bærbare eller smartphone via internettet.

Tirsdag udvidede Nvidia sin cloud-gamingtjeneste til at dække Chrome OS med en beta-lancering. Målet er at målrette de helt unge, da Chromebooks normalt ender i hænderne på studerende.

“Now, those same Chromebooks transform, instantly, into GeForce-powered distance gaming rigs, thanks to GeForce Now,” lød det fra gårsdagens pressemeddelelse. 

GeForce Now er designet til at hjælpe gamere med at spare på omkostninger på hardwaren og bane vejen for remote gaming overalt. GeForce Now Cloud-Gaming Service vil også tilbyde et alternativ til Googles dyrere cloud-gaming-tjeneste, Stadia, som også understøtter Chromebooks.

For at køre GeForce Now har brugeren brug for en 15 Mbps eller højere internetforbindelse. Chromebooken får derefter fjernadgang til en Nvidia-server, så ejeren kan logge på deres Steam, UPlay- eller Epic Games konto for at afvikle spiltitler, de allerede har købt.

06Ljkf4x3cYcxVbrMUTAkvg-2.jpgSource: Nvidia

Desværre har ikke alle spiludviklere været med om bord på GeForce Now. Så visse titler fra Activision Blizzard og Bethesda vil ikke være tilgængelige på nuværende tidspunkt. Men tjenesten giver stadig adgang til 650 spil, ifølge Nvidia.

Gældende for Chromebook-brugere forklarer Nvidia, at din hardware bliver nødt til at imødekomme disse krav:

- Intel Core M3 (7th gen eller nyere), Intel Core i3, Intel Core i5, eller Intel Core i7

- Intel HD grafik 600 eller nyere

- 4GB system RAM eller mere

 Via dette link, kan du tjekke, om din Chromebook er understøttet